Mod Do Noc Kruka

Status
Zamknięty.

Qiubi

New Member
Witam czy jest możliwe zrobienie modu do G2NK uzupełniającego G1 MT. Dla wyjaśnienia chodzi mi ze G1 MT nie posiada swojego rozwinięcia w G2. Wydaja mi się ciekawym pomysłem stworzenia moda który bo to uzupełnił. Ponieważ po zakończeniu Gothic a Mroczne Tajemnice nie wiadomo co się stało z postaciami jak i gildiami :huh: . Zachęcam do dyskusji na ten temat :D

daria

Szejn
Weteran
CYTAT
Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe zrobienie modu do G2 NK

Jest taka możliwość... W sieci jest bardzo dużo modów do G2NK np. Stonehenge, The Winter......

A więc jak najbardziej można...

Qiubi

New Member
Wielkie dzięki. Chodziło mi tez czy nie stworzyć takiego moda lecz nie umiem i dlatego chciałbym zainteresować tym ludzi co potrafią modować :)

Pandrodor

Member
...a raczej do ich działu na forum TheModders.org. Załóż tam jakiś temat czy coś z propozycją. Ale nie sądzę, żeby coś z tego wyszło...sam pomysł nie jest nic warty. A zrobienie moda nie jest takie łatwe jak ci się zdaje. Wszyscy myślą, że żeby zrobić moda wystarczy odpowiedni program i godzinka wolnego czasu. A tu TereFere.
Pozdro.

Wyrażamy się kulturalnie ;p - Feo

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Trochę smutna nowinka, ale the Poziomkaz już skończyło z moddingiem G1. Możesz z nimi na ten temat pogadać, może przekonasz

Qiubi

New Member
Będę musiał sprobować bo fajnie było by sie dowiedzieć co się stało ze wszystkim z G1 MT ? :D

NO fajnie by było, ostatnio właśnie skończyłam G1 MT - ale sam pomysł i chęci ie wystarczy - za dużo roboty... Tymczasem temat muszę zamknąć, bo odpowiedzi na Twoje pytanie zostały udzielone xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom