E
Electric_Dragon
Guest
Jak wiecie dzisiaj miało miejsce losowanie grup eliminacyjnych na Mistrzowstwa europy w piłce nożnej. Ogłądałem transmisję w telewizji i przedstawiam Wam składy poszczególnych grup:
Grupa "A"
1.Portugalia
2.Polska
3.Serbia i Czarnogóra
4.Belgia
5.Finlandia
6.Armenia
7.Kazachstan
8.Azerbejdżan
Grupa "B"
1.Francja
2.Włochy
3.Ukraina
4.szkocja
5.Litwa
6.Gruzja
7.Wyspy Owcze
Grupa "C"
1.Grecja
2.Turcja
3.Norwegia
4.Bośnia i Hercegowina
5.Węgry
6.Mołdawia
7.Malta
Grupa "D"
1.Czechy
2.niemcy
3.Słowacja
4.Irlandia
5.Walia
6.Cypr
7.San Marino
Grupa "E"
1.Anglia
2.Chorwacja
3.Rosja
4.Izrael
5.Estonia
6.Macedonia
7.Andora
Grupa "F"
1.Szwecja
2.Hiszpania
3.Dania
4.Łotwa
5.Islandia
6.Irlandia Płn.
7.Liechtenstein
Grupa "G"
1.Holandia
2.Rumunia
3.Bułgaria
4.Słowenia
5.Albania
6.Białoruś
7.Luksemburg
Jak wiadomo najbardziej interesuje nas grupa "A" czyli tam gdzie jest Polska. Moim zdnaiem jest to średnia grupa. Największy kłopot będzie z Portugalią i Belgią, pozostałe drużyny nie sądzę aby nam zagroziły. Zmieniono system rozgrywek. Nie ma baraży. Awansują dwie najlepsze drużyny z grupy. Co ciekawe nasza drużyna była ulokowana w koszyku nr 2 czyli z innymmi zespołami na drugich miejscach w grupach. Za wcześnie jest typować wyniki czy awansujemy czy nie ponieważ do jesieni daleko, a wszystko na się wyjaśnić po mistrzowstwach świata. Ma zostać odmłodzona kadra. Ogólnie byłbym zadowolony z grupy gdyby nie to że -jak zauważyliście- w grupie "A" jest 8 drużyn a nie 7. przez to tener będzie miał napięty terminarz, większe będzie obciążenie zawodników. W końcu to 14 spotkań czyli o 2 więcej od pozostałych drużyn innych grup. Bardzo mnie ciekawią Wasze opinie na temat naszej grupy i inych też. Dla mnie najsłabszą jest grupa "G" a najsilniejszą "F"
Pozdrawiam,
Electric_Dragon
Grupa "A"
1.Portugalia
2.Polska
3.Serbia i Czarnogóra
4.Belgia
5.Finlandia
6.Armenia
7.Kazachstan
8.Azerbejdżan
Grupa "B"
1.Francja
2.Włochy
3.Ukraina
4.szkocja
5.Litwa
6.Gruzja
7.Wyspy Owcze
Grupa "C"
1.Grecja
2.Turcja
3.Norwegia
4.Bośnia i Hercegowina
5.Węgry
6.Mołdawia
7.Malta
Grupa "D"
1.Czechy
2.niemcy
3.Słowacja
4.Irlandia
5.Walia
6.Cypr
7.San Marino
Grupa "E"
1.Anglia
2.Chorwacja
3.Rosja
4.Izrael
5.Estonia
6.Macedonia
7.Andora
Grupa "F"
1.Szwecja
2.Hiszpania
3.Dania
4.Łotwa
5.Islandia
6.Irlandia Płn.
7.Liechtenstein
Grupa "G"
1.Holandia
2.Rumunia
3.Bułgaria
4.Słowenia
5.Albania
6.Białoruś
7.Luksemburg
Jak wiadomo najbardziej interesuje nas grupa "A" czyli tam gdzie jest Polska. Moim zdnaiem jest to średnia grupa. Największy kłopot będzie z Portugalią i Belgią, pozostałe drużyny nie sądzę aby nam zagroziły. Zmieniono system rozgrywek. Nie ma baraży. Awansują dwie najlepsze drużyny z grupy. Co ciekawe nasza drużyna była ulokowana w koszyku nr 2 czyli z innymmi zespołami na drugich miejscach w grupach. Za wcześnie jest typować wyniki czy awansujemy czy nie ponieważ do jesieni daleko, a wszystko na się wyjaśnić po mistrzowstwach świata. Ma zostać odmłodzona kadra. Ogólnie byłbym zadowolony z grupy gdyby nie to że -jak zauważyliście- w grupie "A" jest 8 drużyn a nie 7. przez to tener będzie miał napięty terminarz, większe będzie obciążenie zawodników. W końcu to 14 spotkań czyli o 2 więcej od pozostałych drużyn innych grup. Bardzo mnie ciekawią Wasze opinie na temat naszej grupy i inych też. Dla mnie najsłabszą jest grupa "G" a najsilniejszą "F"
Pozdrawiam,
Electric_Dragon