Miecz Mistrzowski

Status
Zamknięty.

Wysoki93

Active Member
Miecz ten można znaleźć w jednej z 50 skrzyń (49 lub 48 - nie wiem, nigdy się nie bawiłem w ich otwieranie),
jeśli chcesz go wykuć to musisz mieć przepis (od Enzo w Varancie), sztabkę magicznej rudy i 2 katany.

czerwony123

New Member
z tego co czytałem to bardzo ciężko znaleźć dwie katany... prosił bym jakieś szersze informacje o lokalizacje miecza bądź katan :)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Zuben ma wielkie miecze a nie miecze mistrzowskie. 1 katanę dostaniemy od Angara po pokonaniu go na arenie Mora Sul, a druga katana jest w 16 specjalnej skrzyni.
Wysoki ktoś napisał wcześniej posta że Zuben ma dwa miecze mistrzowskie i jakiś bug dzięki któremu można je zdobyć nieużywane, ale ktoś tego posta pewnie usunął.

Wysoki93

Active Member
Czerwony - u handlarzy możesz kupić wyłącznie przepis na ten miecz. Zresztą czemu się uczepiłeś akurat tego miecza? :p

czerwony123

New Member
bo chce się szybko nauczyć mistrza dwóch mieczy :D po za tym jak na mój obecny lvl była by to nie zła broń :)

mam jeszcze jedno pytanko :D do nauki mistrza dwóch ostrzy potrzebuję dwóch mieczy mistrzowskich czy może być jeden a drugi np ognisty miecz ?

istnieje opcja edytuj - szkelo

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Nie ma przepisu na wielki miecz. W grze są tylko 3 Wielkie Miecze - dwa ma Zuben, jednak ma on zużyte, a trzeci jest w jednej z 49skrzyń.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom