Miecz Mistrzowski

Status
Zamknięty.

-Sig-

New Member
Ave, używałem opcji szukaj ale tego wątku nie znalazłem,
Jestem sobie u pana Enzo, który rzekomo miał posiadać projekt miecza, no ale jak to w gothicu trzecim bywa owego nie ma. Spotkałem się z opinią iż jest on dostępny dopiero w późniejszym etapie gry. Ktoś może powiedzieć czy ten projekt miał od początku, czy może od jakiegoś konkretnego momentu? Z góry dzięki za wszelaką pomoc.

GOFER152

Member
Ja zawsze wykonywalem zadania w myrtanie, potem Nordmar i reszta nie odwiedzonych miast w myrtanie(SIlden,Geldern,Trelis) , i jak bylem potem w Varancie to ten kowal z Ben Sali za każdym razem miał ten projekt.

Szpeniu07

New Member
hmm... trudno ten miecz zdobyć bez cheatów, ale mnie się udało ;]
o ile pamiętam trzeba czystą sztabę magicznej rudy i 2 katany.
Jedną katanę daje Angar, a drugą znajdujemy w skrzyniach z bronią.
Sztabę daje Kerth za rozwalenie wszystkich orków i odkrycie grobowców przodków.
Pozostaje jeszcze przepis: u mnie miał go Enzo; najpierw wykonałem zadania we wschodnich miastach Myrtany, potem poszedłem wyczyścić Nordmar, a po tym Enzo miał ten przepis, jadnak jeśli w twojej grze on nie ma przepisu, to pozostaje tylko kod...

-Sig-

New Member
Ee na kodach to nie chce, kurde wszystko mam ale sztabkę trzeba zwykłej rudy a nie magicznej więc spoko lajt. No nic najwyżej wystarczy mi jeden miecz mistrzowski ze skrzyni, ale dwa to byłoby coś.

Goldeye

New Member
Widziałem jeszcze projekt miecza w Ben Sali.
Chyba ma go Julio czy jakoś tak albo kowal tutejszy.

Edit
Jak już się poddasz w szukaniu projektu to możesz se poszukać w skrzyniach rozmieszczonych po normarze myrtanie i varancie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom