QUOTE Mam nadzieje że bedzie dobry lecz nie rozumiem i nigdy nie rozumiałem bluzg w strrone Microsoftu.
A ja jak najbardziej rozumiem... ale do tego wrócę później.
QUOTE Według mnie naprawde sie staraja i probuja tworzyc jak najlepsze programy.
Ja bym tego nie powiedział, system Windows jest bardziej dziurawy od sitka i sprawia mnóstwo błędów, łatwo się psując i doprowadzając użytkowników do białej gorączki, gdy po raz kolejny w danym miesiącu muszą wszystko instalować od nowa.
QUOTE Kase musza zbierac bo na tym polega tez ich praca i nie uważam żeby wydali kiedykolwaiek jakis wielki shit.
Jak dla mnie to takim właśnie "shit'em" jest XP... to po prostu stary Windows z nowym wyglądem, nieco tylko odpicowany. No, ale przyznam, że mam z nim mniej problemów niż z takim ME, na którym siedziałem przez całe 4 lata.
QUOTE Zreszta wiekszosc z was pewnie ma Windows i nie narzeka na niego, ale narzeka na Microsoft, dokładnie nie wiedąc za co.
Ja narzekam na to, że muszę używać Windowsa... większość z gier nie chodzi pod Linuxem, a głównie to robię na komputerze. Staram się używać jak najmniej oprogramowania Microsoft, no oczywiście poza Windowsem, na który jestem najwyraźniej skazany. Nowe produkty, to (jak to ktoś ładnie powiedział) "stare dziury załatane nowymi". Można zrobić dobry system operacyjny, który wcale nie musi kosztować, Bóg jeden wie ile. Jak widzę ceny tego chłamu zalegającego na półkach, to aż słabo mi sie robi. Za to wszystko co przeżyłem przy WinGrozie, WinShit, czy jak to sobie tam nazwiecie, powinni mi zwrócić całą tą wydaną na system kasę...
"Nie smucę się, iż się na mnie ludzie nie poznali.
Boleję jeno nad tym, iż sam ludzi poznać nie zdołałem."