Mass Efect

Status
Zamknięty.

Dzyl

El Principe
Dziwna gra...Choć przyznam że ma bardzo dobrą grafikę :p Normalnie jak w filmie xD
A jakie ta gra ma wymagania ?

Wysoki93

Active Member
Muszę przyznać, że wymagania są "wymagające":
Core 2 Duo 2.6 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 7900 GTX lub lepsza), 12 GB HDD, Windows XP/Vista

Ale grafika i cała gra musi skądś czerpać powera ;-)

Co do filmiku, to nie uważam, że są tam masowe wulgaryzmy. Tylko Wrex używał współczesnej łaciny.
Ciekawe czy można wybrać tak, aby mu pomóc B)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hohoho widze że pozycja obowiązkowa, w tym wypadku wulgaryzmy mi nie przeszkadzają. Wręcz przeciwnie, dodają grze uroku.
Komp mi uciągne, grafikia miodzio, czego chcieć więcej.

daria

Szejn
Weteran
Osz k**wa! I to jest gra? Gdybym nie wiedziała tego wcześniej, to z całkowitym przekonaniem, powiedziałabym, że to film xD
No cóż mój komp chyba nie uciągnie (ostatnio kupiłam 1gb DDR3, bo brat tak powiedział, a mam w kompie DDR2 i teraz lipa, bo mam o 1gb ram mniej :/)

12 GB HDD? Tyle zajmuje? Wow, fajnie xD
Co do wulgaryzmów, jeśli pasują do sytuacji, są z umiarem i czasem śmieszne, to czemu niby ma ich nie być?? To zwykłe słowa, które ktoś sobie uznał za niewłaściwe. Ot co!

Mam nadzieję, że za niedługo zagram, bo gra prezentuje się lepiej niż najlepiej (jakie zdanie, hah) xD

Dzyl

El Principe
WOW ! Wymaganie ma kolosalne jak dla mnie ! 2GB RAM...ja mam 256 MB :p
Zagrałbym w nią ale niestety wymagania niepozwalają.No ale ja pierdziele niewidziałem jeszcze gry która ma tak realistyczną grafikę...Więc wcale się nie dziwie że wymagania ma takie...

Gregori

Member
Wymagania nie są takie straszne... przynajmniej jak się gra na 360 ^^
A gra sama w sobie fajna, co mówi dumny osobnik, który ją przeszedł (razem ze znajdowaniem wszystkich minerałów, dysków Asari, Turiańskich Emblematów czy czegoś tam kilkanaście godzin, ale warto było). Moim skromnym zdaniem warto przejść minimum 3 razy: raz klasą specjalizującą się w biotyce, raz w technologii i raz 'pure warriorem'. Ogólne wrażenia z gry b.dobre, może poza pojazdami, bo w pełni kierować można tylko M35 Mako i pośrednio Normandią. Mako samo w sobie jest, przy odrobinie ostrożności, skacząco-niezniszczalnym czołgiem na kołach, a Normandia... Normandię można nakierować co najwyżej na dana planetę/inny statek powiązany z jakąś misją. A podczas eksploracji wszystkich pomniejszych planet, asteroid itp. może się zacząć nudzić, jeśli po raz 10 wchodzi się do budynku o dokładnie takim samym rozkładzie pomieszczeń, skrytek z amunicją itp. co na innych planetach. Ale jeśli kogoś nie za bardzo interesuje odkrywanie wszystkich planet to to się niezbyt rzuca w oczy.
Szczególnie podobał mi się edytor postaci, bo w praktyce, poza pochodzeniem i klasami, nie narzuca ograniczeń. Chcesz być łysą kobietą Murzynką z wielkimi uszami? Proszę bardzo. Wolisz Araba-blondyna z mikroskopijnym (oczywiście w pewnych granicach) nosem? Nie ma problemu. Chyba tylko ostatni leń wybrałby podstawową wersję Sheparda, zamiast samemu pobawić się w edytorze ^^

Dark Shadows

Active Member
Grałem w te grę i jest to naprawdę fajna produkcja. Trzeba tylko dać jej godzinke, dwie i wciągnie nas maksymalnie. Naprawdę fajna grafika, piękna muzyka i wbrew pozorom rzadko się ścina czy coś.

Polecam, bo naprawdę nie żałuje wydanej na nią kasy.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
najpierw minusy: gra krótka i niedopracowane niektóre questy poboczne, zdecydowanie za mała ich liczba, no ale to ze względu na długość gierki pewnie

plusy: cała reszta

gra piękna, jedna z mych ulubionych i polecam każdemu, zwłaszcza fanom sajfaj

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom