Manadzery Piłkarskie

Status
Zamknięty.

Megarion

El Presidente
Czy ktoś z was gra w piłkarskie menadzer internetowe? Ja osobiście bawię się w Hattricka i Sokkera, z czego ten pierwszy jest o wiele lepszy i wciągający - głównie przez jego większą "ogólnoświatowość", gdzie oprócz naszych rodaków bez trudu można zagrać sparing z zespołem z Niemiec czy Hiszpani lub kupić piłkarza z dalekich krajów ;) Ogólnie wciągnęły mnie te gry bardzo, zwłaszcza, że ważną ich częścią jest ostrożne dysponowanie pieniędzmi i planowanie treningów.

A czy Wy gracie w tego typu gry? :)

Hattrick

Sokker

Jay_Kay

Magister vitae
Oczywiście że gram, ale nie w internetowe managery, tylko - jakby to ująć - offline'owe z możliwością gry przez neta. ;)
Moje ulubione? Na pewno Championship Manager 01/02, wg mnie najlepsza tego typu gra i jedna z najlepszych gier komputerowych jakie w ogóle powstały. Może nie ma super oprawy graficznej, może nie można oglądać meczów 2D - ale ta gra wciągnęła mnie na pewno bardziej niż FM'y, które nie są złe ale nie mają już takiego klimatu i wręcz genialnego intuicyjnego interfejsu. No i wymagania ma tak niskie, że chyba nikomu gra nie będzie się cięła i wczytywała kilku minut, jak to ma miejsce w FM'ie, zwłaszcza 2007.
A z nowszych to polecam Football Manager 2007, można pograć, ale jak już mówiłem nie podoba mi się tak jak CM 01/02. Staroświecki jestem. :)

Garrick

Member
Jasne ze cykam,ale teraz jednak trochę rzadziej bo obowiązki nie pozwalają a nie lubię grac po godzinke dziennie :D Także czekam na wakacje lub na jakis dluzszy weekend i wtedy zapewne sięgne do najlepszego wg mnie Championship Manager 4. Dla mnie managery piłkarskie to najwikszy złodziej czasu... Uzależniają jak cholera ale warto naprawde warto pograc :)
Na pewno Championship Manager 01/02, wg mnie najlepsza tego typu gra i jedna z najlepszych gier komputerowych jakie w ogóle powstały

Do pojawienia sie ChM4 tak dolkadnie bylo, nie wiem dlaczego ale ''czwórka'' jakos bardziej przypadla mi do gustu.. Z nowych managerow siegnałem aby po football Manager 06 i jakos pecjalnie mnie nie zachwycil... Wole starsze ale za to grywalniejsze Championshipy ;)

Pozdrawiam

zaitsev

Member
Tak menadzery piłkarskie były dobre teraz są juz przemącone. Pamiętam jak niemoglem sie przez pół roku odsiąść od Championship Menagera 01/02 wedlug mnie najlepsza część. Coraz kolejne miały ulepszenia niby ale nie miały według mnie juz tego czegoś przez co chciało sie w nie grać były tak przemącone że niechcialo sie przy nich sprzedzic wiecej czasu. Ostatnią cześcią która mi sie podobała jeszcze w miare był 03/04 a następne to już jak dla mnie były feeee. Co do internetowych to nigdy nie grałem wiec sie nie wypowiem na ich temat ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom