Maly Problem

Status
Zamknięty.

osa374

New Member
Moj kumpel ma kompa procesor amd athlon 1.0 384 mb ran karte geforce 2 mx 400 64 mb i chcialby zagrac w gothica 3 ja mu na to ze nie da rady ale jak obejrzal tego linka co dalem w temacie Lol nie do wiary to chce grac nawet przy takim zarywaniu ale nie moze wlonczyc bo musi ominac pixel shader ma program analyze 3d ale nie wie jak go scongifurowac moze ktos z was ma linki albo umi sconwigurowac zeby sie uruchomiBa gra co ?? jak wiecie to podajcie

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
mogę polecić optymalizację Gothica 3... polecałbym tem programem który jest pod moim linkiem poniżej - jest tam zawarta instrukcja z programami:

Download:
CODE
http://rapidshare.com/files/19417346/Optymalizacja_Gothic_3.zip.html

Hasło do rar-a:
CODE
gothic-up

3-majta sie :ph34r:

osa374

New Member
ok dzienki dam wam znac jak mu sie uruchomi albo cos :D ej muj kumpel ma probelm z rapid share wyskakuje mu takie cos
Your IP-address 83.18.7.43 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.

I prosil jak mozesz bL@dy wyslij mu to na poczte worldofwarcraft16@gmail.com

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
hehehe.. twój kumpel najprawdopodobniej w najbliższym czasie ściągał coś z rapida, a jak wiadomo rapidshare ma limity jeśli chodzi o darmowe ściągnie... może zamówić konto premium i nie czekać (odradzam) albo poczekać ileś tam minut/godzin i ściągnąć za free.

jak mu sie bardzo śpieszy z tą optymalizacją to wrzucam na sendspace.com:

Download:
CODE
http://www.sendspace.com/file/tnzkq9

Hasło:
CODE
gothic-up

osa374

New Member
wrzystko Badnie tlyko ze nie czy sie dobrze wyrazilem moj kolega te porgramy mial wczesnie chodzi oto ze on ma gedorce 2 i ta karta nie ma zadnego pixel shader i przez jak wlancza ikoe gothica to wyskakuje blad chodzi mi czy nzac jakis porgram co omija pixel shader wiem ze jest analyze 3d ale nie wiem jak go tam trza skonfigurowac

A i ma taki blad przy wlonczaniu
bladgi4.png

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom