Majesty

Status
Zamknięty.

damiannowak

Member
Grał ktoś w tę klasykę ? Uważam że gierka jest świetna, no i wybitnie oryginalna. Jedyna w swoim rodzaju.
Napewno ktoś z forum w nią grał.
Co najlepsze przygotowywana jest kontynuacja, planowana data premiery to maj 2009 r. Nic tylko zbierać kase na kupno heh ^^
tu macie o majesty 2 - http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11401
Jak ktoś nie grał w 1, to zachęcam do naprawy tego błędu ;d

Thran

Che Świniara
Majesty jeden grałem i trochę żałuje że nie kupiłem od kumpla za marne grosze bo gra na początku była nudna ale potem mnie wciągnęła jak turecki narkotyk :)

Reynevan

de Tréville
Ano pewnie, stara ale jara (Raven, zgodzę się... turecki narkotyk xD) - zwłaszcza lubię w to grać zimą w okolicy Świąt Bożego Narodzenia (stąd nazywam ją grą świąteczną xd) ulubiona mapka to ta bitwa zamek vs zamek;) Tak to najczęściej sporo łuczników, opcja świątynia leczących i mnichów + paladyni z koszar, a na najwyższym rozwoju zamku to najczęściej szybko-biegacze xd. Magowie na wysokim poziomie mają obłędny power xd

Majesty 2? Hahahah... ciekawe, czy zachowa klimat jedynki xd...

damiannowak

Member
Co do majesty 2 to uważam że będzie trzymać klimat 1, pokazywali ostatnio zapowiedź w gram.tv, i wygląda miodzio :D

Tak btw. Nie wie ktoś czy idzie jeszcze gdzieś kupić oryginał majesty ?

Thran

Che Świniara
Stare Majesty dostaniesz teraz tylko chyba w Empiku jak nie to Allegro ale niemam pewności ta gra ma 9 lat już :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom