Magowie Wody

Status
Zamknięty.

ga21

New Member
Nie wiem za bardzo gdzie znalezc tych magow wody moze dla innych błache pytanie ale ja za Chiny nie umiem ich znalezc <_< . Wiec gdzie moge ich znalezc???

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
CYTAT(ga21 @ 26-11-2008, 19:46) index.php?act=findpost&pid=204025
Nie wiem za bardzo gdzie znalezc tych magow wody moze dla innych błache pytanie ale ja za Chiny nie umiem ich znalezc <_< . Wiec gdzie moge ich znalezc???

rozumię że jesteś w G2 NK?
magowie są niedaleko takiej piramidy - prowadzone są tam wykopaliska i trzeba wejść w głąb tych wykopalisk i natrafisz na magów.
do wykopalisk łątwo dojść. jak będziesz niedalego gospody Orlana jest tam taka ścieżka przy której jest Dragomir. idziesz cały czas tą ścieżką po lewej masz wodę a ścieżka zakręca w prawo do góry. cały czas idziesz tą ścieżką. przechodzisz przez most. dalje idziesz ścieżką ale uważaj tam będą takie dwa kamienie - jeden wysoki i wąski stojący jak kolumna i drugi mniejszy chyba leżący i przy tych kamieniach jest jakby takie przejście między skałami. tamtędy idziesz. po lewej jest piramida a na wprost taki jakby podest i kolumnami. mijasz kolumny i widać wykopaliska - takie z drewnianymi palami i tam jest wejście i wchodzisz i dalej w głąb :rolleyes:
trafisz :)

ga21

New Member
Juz wróciłem z Jarkendaru opłacało sie kupic NK . Dzięki wielkie za pomoc .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom