Magiczna Pieczec

Status
Zamknięty.

inis

New Member
Witam czy ktos moglby mi powiedziec kiedy i gdzie mozna nauczyc sie poszczegolnych pieczeci? jestem w akcie drugim i gram jako wojownik zakonu. Znam juz zaklecia krysztalu ognia i lodu itp ale z run 1 kregu jak nie moglem tak nie moge korzystac. Prosilbym o szczegolowe informacje dotyczace tych pieczeci czyli kiedy, gdzie, jak i co bedzie potrzebne zeby sie ich nauczyc! z gory dziekuje!! :
--------------------------------

bah juz jest podobny temat, jak mozna zostac Magiem? wykonalem wszystkie questy u carlosa i u tego bulscheisse gulasz-mena i jakos nie mialem opcji przystapienia do zakonu jako MAG :( help!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witam czy ktos moglby mi powiedziec kiedy i gdzie mozna nauczyc sie poszczegolnych pieczeci? jestem w akcie drugim i gram jako wojownik zakonu. Znam juz zaklecia krysztalu ognia i lodu itp ale z run 1 kregu jak nie moglem tak nie moge korzystac. Prosilbym o szczegolowe informacje dotyczace tych pieczeci czyli kiedy, gdzie, jak i co bedzie potrzebne zeby sie ich nauczyc! z gory dziekuje!! :
--------------------------------

bah juz jest podobny temat, jak mozna zostac Magiem? wykonalem wszystkie questy u carlosa i u tego bulscheisse gulasz-mena i jakos nie mialem opcji przystapienia do zakonu jako MAG :( help!

czyli dostałeś list polecający do carlosa,przepędziłeś bandytów z miasta,rozdałeś miskturki od belschwura oraz dałeś mięso belschwurowi?
oraz nalezy wykonać misje dla Alvaro i......nelsona bodajże

inis

New Member
czyli dostałeś list polecający do carlosa,przepędziłeś bandytów z miasta,rozdałeś miskturki od belschwura oraz dałeś mięso belschwurowi?
oraz nalezy wykonać misje dla Alvaro i......nelsona bodajże

List polecajacy do carlosa- nie przypominam, przepedzilem wszystkich bandytow, miksturki rozdalem, questa z miesem nie kojarze a jesli chodzi o alvaro to on nie chce mi dac zadnego questa a jedyne co zrobilem dla nelsona to bylo odnalezienie tego goscia co obserwowal te chaty (jedna z chat byla chata nelsona) dla cida. Przed chwila probowalem pogadac z carlosem ale nie chce ze mna gadac... =.=

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
skoro wypędziłeś wszystkich bandytów z miasta i zabiłeś PRZYWÓDCE bandytów w mieście to chyba bug
żeby zostać magiem nie możesz wykonać zadnego zadania dla bandytów Estabana Nelson da ci zadania odnalezienia jego pierscienia oraz stworzenia mapy
alvaro ma dac przerwe kowalowi walterowi (wuest rozpoczyna sie u waltera wtedy on cie poleci belschwurowi)

a z mięsem to chodzi o to że masz uzbierać po 5 skór dzika i wilka dla flavio a potem dać baxterowi za mięso a potem rozdac mięso po mieście

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom