Magiczna Kusza I Magiczny łuk

Status
Zamknięty.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja w temacie :)
mam magiczną kuszę i magiczny łuk i tylko 10 bełtów i 20 strzał
jak mogę zrobić nowe bełty czy strzały, ewentualnie u kogo zakupić? czy jeszcze gdzieś można je znaleść?

Karpielek

VIP
VIP
Wiem, że magiczne bełty są tylko przy kuszy. Nie da się ich więcej znaleźć. Pewnie przy strzałach jest to samo. Może są jakieś kody.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
nie da się ich zrobić tak jak magicznego miecza? szkoda :(
kodów nie chciałaym używać o to mnie nie jara ;)

Dzyl

El Principe
Nie można ich nigdzie znalezc, jak już ktos powiedział są jedynie przy kuszy i łuku.Ale są zapewne na nie kody, no ale komu sie chce wpisywac ciągle kod na jednego bełta czy strzałe...A tak a propos to możesz powiedziec gdzie znalezłas magiczny łuk ? bo nigdy nie mogłem go znalezc, kusze zawsze znajdywałem ale łuk nie...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja też dawno temu temu miałem ten problem, kody na te bełty nie działają, więc pozostaje modlić sie do Adanosa, może
kiedyś da nam nowe. A tak na serio to trzeba te bełty sprzedać komuś komu odnawiają sie strzały i w następnym rozdziale
będzie miał ich za każdym razem po 100. A magiczny łuk leży w Jarkendarze jak sie idzie do domu kapłanów.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
CYTAT("Dzyl")
A tak a propos to możesz powiedziec gdzie znalezłas magiczny łuk ?

w pobliżu domu kapłanów. jest tam taki zawalony most :) i po drugiej stronie tego mostu leży :). aby się tam dostać mój bezi skakał z tej skarpy pod którą stał bagienny golem. trzeba z miksturą szybkości biegnąć z tej skarpy i skakać przez przepaść na ten most - oczywiście licząc na to że się uda - chyba ze 20 razy to próbowałam. a z powrotem też z miksturą szybkości biec o przeskakiwać z powrotem. no można użyć kodów czy nie wiem czego tam jeszcze ale ja innych sposobów nie znam :)

CYTAT("RoMek")
więc pozostaje modlić sie do Adanosa, może
kiedyś da nam nowe. A tak na serio to trzeba te bełty sprzedać komuś komu odnawiają sie strzały i w następnym rozdziale
będzie miał ich za każdym razem po 100

modlić do anadosa :lol: niezłe :lol:
a tak na serio same bełty wystarczy czy kuszę też? bo w korinis oddałam łuk ognisty temu na targowisku i potem miał strzały ogniste ale ja nie mogłam od niego łuku wydobyć a był za silny by go obić i zabrać łuk.
masz propozycję komu spzredać co i jak go obić :rolleyes: będę bardzo wdzięczna :lol: :lol: :lol:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jeżeli chodzi o sprzedanie komuś rzeczy i obicie go to proponuję Ciphera na Farmie Onara, jest bardzo słaby.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
CYTAT(RoMek @ 24-11-2008, 16:16) index.php?act=findpost&pid=203748
Jeżeli chodzi o sprzedanie komuś rzeczy i obicie go to proponuję Ciphera na Farmie Onara, jest bardzo słaby.

ale czy jak mu sprzedam magicznego bełta to on będzie je miał potem w następnym rozdziale? i czy kusze też mu sprzedać?
:unsure:

qubis1990

Member
Słuchaj jeśli chcesz nowe bełty to wyżuc je z ekwipunku wyceluj nanie i w konsoli kodów wpisz edit focus. To wyświetli ci się tabela jak po wpisaniu eab, następnie popatrz na górę tabeli i tam będzie ich nazwa. Puźniej wystarczy wpisac insert i nazwe bełtów i koniec ( tak przy okazji to nie pisz insert magiczne bełty OK)

Mam nadzieje że pomogłem :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom