Mage Chest I Special Chest !

Status
Zamknięty.

treze

New Member
Witam !

Otóż na interaktywnej mapce z waszej strony po wybraniu jednej z opcji można zobaczyć, że istnieją 3 rodzaje skrzyń ...
Weapon chest, mage chest i special chest ....
Otwieranie po kolei weapon chest doprowadzi nas do gniewu innosa i zostało już to opisane ...
Czy mage i special chest także otwierane w odpowiednie kolejności doprowadza do jakichś niezwyklych bronie szat itp...
A jeśli tak to co to za wspaniałe przedmioty i jaka jest kolejność ich otwierania !?
Wiem, że na tej mapce podane są numery wszystkich skrzyń jednak otwierając weapon chests okazało sie że ponumerowanie niektórych jest błędne ! ...
Podsumowując czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania !?
Pozdrawiam !

bredpl

Member
Jeśli chodzi o te dwa inne rodzaje skrzyń to tam układ przedmiotów jest losowy a w skrzyniach (weapon chest) jest tak że musisz otworzyć 48 skrzyń by mieć Gniew Innosa. Czyli musisz otworzyć którąś z kolei skrzynie np. Chcesz Gniew Innosa który ma numerek 48, by go zdobyć musisz otworzyć 48 skrzynie z kolei (czyli jak otworzysz 48 skrzyń podanych z listy (bo tylko one się liczą do tych skrzyń) to w 48 będzie Gniew Innosa tak jak pisało na liście). :D B) ;) :)

Wiem że trochę pokręciłem to wszystko, jagbyś miał jeszcze jakieś pytania na ten temat to pytaj. ;) :D

Myślę że pomogłem :D :)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom