Mag Jak Go Dobrze Zrobic

Status
Zamknięty.

Gardor

New Member
Siema jestem początkującym magiem w Gothicu 3 i od samego początku chce dobrze rozdawać staty proszę mi napisać jak jestem magiem mam cos dawać do siły ?? Proszę piszcie mi do czego mam dawać

Pozdrawiam Gardor

Na początku radze iść na pustynie i poszukać kamiennych tabliczek powiano ci wpaść + 100 Prastarej wiedzy wtedy nauczy się kilku czarów przede wszystkim naucz się regeneracji ( czy leczenia się ) pożnij to już zależy od ciebie czy będziesz walczył mieczem czy bronią magów kosturem .Nie zależnie od wyboru dobij magie do 200 i wbij max.władania twoja bronią wtedy masz czar deszcz ognia zżera dużo many ale wyrzynasz jak głupi i jest też czar beliara przywalanie Demona chyba od 200 PW i z demonem bardzo łatwo podbić miasto wchodzisz z demonem do miasta a on robi rozpierduchę i nawet przeciwnicy cię nie atakują

Mam nadzieje że pomogłem

Arimael

New Member
CYTAT(pustynnyassasyn @ 27-11-2007, 19:43) [snapback]160415[/snapback]
Na początku radze iść na pustynie i poszukać kamiennych tabliczek powiano ci wpaść + 100 Prastarej wiedzy wtedy nauczy się kilku czarów przede wszystkim naucz się regeneracji ( czy leczenia się ) pożnij to już zależy od ciebie czy będziesz walczył mieczem czy bronią magów kosturem .Nie zależnie od wyboru dobij magie do 200 i wbij max.władania twoja bronią wtedy masz czar deszcz ognia zżera dużo many ale wyrzynasz jak głupi i jest też czar beliara przywalanie Demona chyba od 200 PW i z demonem bardzo łatwo podbić miasto wchodzisz z demonem do miasta a on robi rozpierduchę i nawet przeciwnicy cię nie atakują

Mam nadzieje że pomogłem

A gdzie dokladnie mozna znalesc te tablice z prastara wiedza na pustyni ?

Phantom Lord

Active Member
Ja je znajdowałem na ruinach od świątyni w Mora Sul, aż do tych na szerokości Ishtar, sporo ich tam było. Sporo było w takich piwniczkach z ołtarzami, ew. leżały luzem gdzieś pomiędzy starymi budynkami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom