Mały Problem W Gothic 2

Status
Zamknięty.

Obelix

New Member
mam taki problemik.Jak ide na polowanie na smoki to zabijam wszystkie>>>oprócz jednego Fingrekha (czy jakos tak mu na imie),ale Garond to zalicza i mówi ze zabilem wszystkie smoki a jak wracam do fingrekha to stoi se i nawet nie chce gadac a oko Innosa mam naładowane :( aha i jeszcze jedno:jak zapisuje w Górniczej dolinie to w polowie ladowania wyskakuje takie cos:
Error Message
B:VFILE:Err:-2:Can't find file:_WORK\DATA\SOUND\ITMW_2H_ORCAXE_03.MRM Code:225

HELP!!!!!!!!!
jeszcze jedno:jak jestem magiem i wracam z Górniczej Doliny do Khorinis jak mi sie wczyta to mie sie gra wyłancza

alus944

Member
Bo smoki trzeba w odpowiednej kolejności zabijać :p Też miałam taki błąd więc albo to albo bug. Koljność to :
1. Bagienny
2. Ognisty
3. Kamienny
4. Lodowy

Chyba tak :p Nie wiem czy dobrze, bo dawno nie grałam :p

Obelix

New Member
dzieki Ścierwojadzie
^_^
Jeszcze jeden problemik: jak zapisuje w Górniczej dolinie to w polowie ladowania wyskakuje takie cos:
Error Message
B:VFILE:Err:-2:Can't find file:_WORK\DATA\SOUND\ITMW_2H_ORCAXE_03.MRM Code:225
H
e
l
p

m
e

p
l
e
a
s
e

Potak

Member
Po pierwsze zabijanie smoków nie ma znaczenia jak, nie ma żadnej kolejności ... lol ... A ten błąd, który Ci wyskakuje z tego co widze, tyczy się tego, że nie masz dźwięku - a dźwięk ten jest napisany w ów błędzie ... Miałem taki problem z GI jedyny raz w życiu kiedy miałem porysowaną płytkę i nie wgrały mi sie wszystkie dźwięki bedące w grze ... Skutkowało to tym, że cały czas miałem błędy takie jak Ty - podobny wygląd ... Wywaloło mnie do Wina, okienka, zwiechy ... Przeinstalowałem gre z innej płytki i miodzio :) Jednak mogę się mylić ... Najlepiej przeinstaluj gre, kopiując wcześniej save'y :p Myślę, że reinstal powinen pomóc :) Pozdrawiam

Obelix

New Member
POTAK nie wiem co bym bez ciebie zrobił Wielkie dzienki
szkoda tylko ze mi sie porysowala oryginalna płyta :( a w srodku jest nawet pęknięta

Pablo

Member
Spróbuj sobie przegrać na wolnej szybkości, a jak to nie pomoże to potraktuj oryginalną płytkę jakimś programem do czytania porysowanych płyt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom