look here!

Status
Zamknięty.

Maximus

Member
A więc żeby nie było tu tak pusto, zakładam pierwszy temat :wink: chciałem się pochwalić że dzisiaj po raz pierwszy skończyłem Gothica 2 :p hehe
piszcie kto ile razy i kim przeszedł grę 8)

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Ja przeszedłem gre cztery razy. Trzy razy Łowcą Smoków i jeden raz Magiem.

Maximus

Member
nie znudził Ci się ten łowca smoków? bo ja miałem nim grać ale zrobiłem najemnika i dałem sejwa bratu bo nie grałem już (zrobiłem maga którym wczoraj przeszedłem grę), a za pierwszym razem miałem paladyna ale nie skończyłem gry bo mi się błąd wyświetlał. z resztą jak chcecie o tym wiedzieć to poczytaj cie w dziale problemy temat "co z piątym rozdziałem". to mój temat tylko wtedy jeszcze nie byłem zarejestrowany

Alandil

Weteran
Weteran
Ja przeszedłem Gothica 2:
MAGIEM- 40 poziom
ŁOWCĄ SMOKÓW- 40 poziom
PALADYNEM- 42 poziom

Maximus

Member
tak wszyscy zachwalacie tego paladyna że już nim zacząłem grać :)
jak już wcześniej pisałem, grałem paladynem ale nie mogłem skończyć, podobał mi się, ale nie zdążyłem się o tym przekonać na smoku-ożywieńcu :wink: mam nadzieję że teraz się uda :lol:

filu8911

Member
HYHYHYHYYH!!!!!!!

ELo: A ja ani razu nie przeszedłem gry :D :D :D :D :D :D

Ale zamierzam to zrobić w najbliższym czasie... :)

Narazie mam paladyna na 23 lvl. z konsekrowanym mieczem dwuręcznym i zbroja rycerza... <--- To narazie!!!!! :D

Pozdro MaximusMaciek :)

Maximus

Member
co się dzieje? Larendil też miał taki błąd. w dziale Uwagi wpisał kilka postów. hmmm... ? :? czy to wina forum? czy może indywidualne problemy z kompami?

filu8911

Member
re

no czas na aktualizacje hehe :D
Mam teraz 34 lvl i dalej bije. Mieczyk zmienił sie na Swiętego kata ze 100 obrażeniami kiedy pokropiłem go łzami Innosa. No a zbroje mam paladyna albo coś takiego. w każdym razie jej statsy to 100 obrony do broni 100 do strzał 50 magia i 50 ogień. I to wszystko + 10 bo mam pierścionek nietykalności (+10 do każdego) Fajna sprawa!!!

kazooom

New Member
iii tam....

palladyn sucx... gralem nim pierwszy raz i chociaz olewalem pedeki i skonczylem na 33 poziomie to stwierdzam ze nim sie najprosciej gra... lowca smokow to jest to :D przynajmniej samemu sobie bron robisz... full profesional :D:D tera nie olefam pedekow bo innos z kapliczek mi tyle sily nie daje co palladynowi :D ale jestem pod koniec 5 rozdzialu i mam 40 level :D po kozaku... PS... nie macie namiarow na jakiegos dobrego ftp co by sobie dodatek po angielsku sciagnac???

tRUSt_zOnE

New Member
cztery dni temu skończyłem GOTHICA 2 siódmy raz

to właśnie dziś cztery dni temu skończyłem gothic 2 siódmy raz a wcześnij graŁem : (mag,mag,palladyn,palladyn,łowca s.,mag, mag). Przeważnie grałem magiem bo uwielbiam ale też palladnymnem i łowcom
8)

RaVeN

Admin Site
Weteran
3 razy

Ja przeszedłem grę trzy razy :
pierwszy raz łowcą smoków którym osiągnąłem 43 level, potem
Paladynem- level 45 i ostatni raz to Arcymistrz Magów Ognia - level 44

Baton

Weteran
Weteran
Ja przeszedłem gre prawie 2 razy raz Paladynem i drugi raz prawie najemnikiem(Łowcą smoków)

RaVeN

Admin Site
Weteran
Prawie

Czyli dokąd doszłeś Baton, bo cały czas myślałem, że przeszłeś raz paladynem ????? 8)

Baton

Weteran
Weteran
Paladynem przelazłem całą grę a najemnikiem dopłynołem na wyspe i mi się odechciało! :p

Baton

Weteran
Weteran
A teraz znowu zaczynam grać Paladynem (to moja ulubiona postać :D )

PS:Zupełnie zapomniałem doszedłem też magiem do koloni kiedy już zdałem raport ale tym razem z :cry: kodami :cry: :!:

RaVeN

Admin Site
Weteran
Preferuje

Na kodach to jest trochę bez sensu. Ja sobie też coś przypomniałem oprócz tego że przeszedłem gierkę każdą postacią przeszedłem również patch. 1. 7 chyba tak się nazywał który zwiększał liczbę potworów do zabicia

Sir Lukas

Member
ja przechodze 2 raz łowcą smoków i teraz miałem paladynem ale jakoś tak się złozyło że znowu najmenik :D ciągnie coś do oprychów :D

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Patrz na date ostatniego posta lukas ten temat dawno wymarl nie baw sie w archeologa i nie szukaj zaginionego.
Pozdrawiam cLoNe_xx

ozi

Athlete
Weteran
ja przeszlem gothic'a 2 raz paladynem, gralo sie fajnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom