List Otwarty Do Jowood

Status
Zamknięty.

Macrentofeth

New Member
Witam w imieniu międzynarodowej społeczności Gothica.

Społeczność World of Gothic napisała list otwarty do JoWood. Skarżą się na brak wsparcia, informacji i szczegółów na temat ArcaniA: A Gothic Tale. Skarżą się również na screeny jakie są prezentowane, mają kilka miesięcy i są niskiej jakości. To samo jest z video - mamy tylko oficjalne video z targów Games Convention 2008. Inne filmy są kiepskiej jakości z różnych źródeł jak magazyny i serwisy internetowe, a niektóre nawet wyciekły z powodu braku oficjalnych informacji - fani twierdzą, że JoWood coś kryje za Arcanią.

W Polsce los padł akurat na Gothic Site, dogadaliśmy się z pomysłodawcą i postanowiliśmy reprezentować polskie community w tej sprawie. Proszę o wyrozumiałość, wiem, że nikt nie lubi linków do konkurencyjnych serwisów, ale zakopmy na ten czas tzw. "topór wojenny". Zjednoczmy siły i pokażmy, że polscy fani też się liczą, są siłą. W imieniu całego Community proszę Was o złożenie podpisów pod listem http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=25763 jeżeli popieracie inicjatywę. Pod tym linkiem znajdziecie więcej informacji. Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość, tutaj chodzi o inicjatywę całej społeczności. Pokażmy, że polscy fani też się liczą.

Pozdrawiam.

Thran

Che Świniara
W pełni się podpisuje pod tym listem, EDL znikł i nie daje konkretnych informacji co jest denerwujące, a screeny jakie dali są już dawno przeterminowane, znaczy się stare i mam nadzieje że Jowood weźmie do serca słowa z tego listu.

Electric Dragon

Majster
Weteran
W ogóle to był kiedyś między serwisami tzw. topór wojenny? Bardziej neutralne stosunki panują :) Więc raczej nie musisz się usprawiedliwiać. Jedyne zastrzeżenie jakie mogę mieć, to brak linku do oryginalnego tematu z inicjatywą.

Co do petycji, nie chcę zrzędzić. Ale tak jak inne, podejrzewam, że nie odniesie zamierzonego skutku. Już kilka takich przeżyliśmy. Nie mnie podpiszę petycję, ponieważ nie jestem jednym z tych co tylko potrafią utyskiwać.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W ogóle to był kiedyś między serwisami tzw. topór wojenny? Bardziej neutralne stosunki panują :) Więc raczej nie musisz się usprawiedliwiać. Jedyne zastrzeżenie jakie mogę mieć, to brak linku do oryginalnego tematu z inicjatywą.

Taa pamiętam jak chcieliście zakopać topór wojenny przy akcji wychodzącej z Gupa, która dotyczyła Gothic 3 i petycji do jowooda
Jak napisaliśmy do was to propozycja została olana. Zabawne, że teraz jak nigdy nic sobie rzucacie hasełko zakopania toporu wojennego.
Na szczęście na Gup są bardziej tolerancyjni ludzie...dlatego wspomogą tą akcje zapewne

Thran

Che Świniara
Taa pamiętam jak chcieliście zakopać topór wojenny przy akcji wychodzącej z Gupa, która dotyczyła Gothic 3 i petycji do jowooda
Jak napisaliśmy do was to propozycja została olana. Zabawne, że teraz jak nigdy nic sobie rzucacie hasełko zakopania toporu wojennego.
Na szczęście na Gup są bardziej tolerancyjni ludzie...dlatego wspomogą tą akcje zapewne

Taa, właśnie widać jak wspomagana jest akcja jak na takim TG albo Arcania Center jest większość podpisów ;) a czasu jest malutko bo do tylko do środy są zbierane podpisy dlatego też proszę podpisujcie się ;) jak macie dalej uraz do Gsite ok ale chyba warto zjednoczyć się w takim celu i potem poprostu o tym zapomnieć ? ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Revan, nie zapominaj się. Twoja wypowiedzi brzmi, jakbyś się od nas odcinał.

My tu nikogo do niczego nie zmuszamy, ani nie zakazujemy. Każdy ma wolną wolę - chce to podpisuje, nie to olewa.

Jak mówi yeed, naszą podobną akcję wręcz wyśmiano, teraz sami do takiej się przyłączacie. Lekka hipokryzja, ale cóż, jak widać punkt widzenia zależny od punktu siedzenia.

Sam za chwilę się podpiszę, bo choć i tak nie wierze, że to coś da, bycie fanem Gothica zobowiązuje mnie do tego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom