Lekarstwo Dla Orka

Status
Zamknięty.
Witam!
Przechodzę jeszcze raz Gothic I, już wcześniej widziałem ekran końca gry, ale to było dawno i już prawie nic nie pamiętam.
Mam pytanie: Gdzie DOKŁADNIE jest to lekarstwo dla Orka, który potrafi zrobić ULU-MULU (Tego w Nie całkiem-Wolnej-Kopalni)? Bo szukałem wszędzie i znalazłem tylko napój błyskawicznego uzdrowienia (+30HP). Może coś gdzieś przeoczyłem? Podajcie mi dokładną drogę bo "w szczelinie pomiędzy skałami" mi nic nie mówi.

Potak

Member
Lekarstwo jest pod tą kładką z której schodzimy do tego Orka ... Nie wiem jak lepiej Ci to wytłumaczyć ... Albo tak, stań pleacmi do Orka od Ulu Mulu, idź wzdłuż ściany, przejdź tak jakbym pod tą kładkę i tam miedzy Skałami, Głazami jak wolisz powinno być Lekarstwo, Dar Od Bogów (Książka) i bodajże 2 grzyby - Gorzki Chleb ... Pozdrawiam ;>

P.S. Tworzycie G. Online i nie kumasz bardzo co gdzie jest ... Ja GI przeszedłem ze 30 razy ponad ... Wiem, że może to taki szczegół, ale obudzili by mnie o 00.00 i wiedziałbym co gdzie jest ...

Jestem modyfikatorem klienta, nie muszę wiedzieć gdzie co jest, od tego jest mapper :p
Dodano: Nie ma to jak dobra pomoc! Od razu znalazłem.
Down: Nie zajmuje się mapą tylko klientem gry, więc po co mi takie rzeczy wiedzieć?

Potak

Member
Ale myślałem, że jak ktoś się już za coś bierze, to powinien wiedzieć co nieco Oo ... A zresztą nieważne :ph34r: Wy w to się bawicie i od Was to zależy jak to zrobicie. Pozdrawaim

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom