Lekarstwo Dla Orka Z Kopalni

Status
Zamknięty.

vakacjuss

New Member
Gdzie mam szukac lekarstwa dla tego orka w kopalni ;p?? tylko nie piszcie ze w kopalni bo przeszukałem całą. Chyba ze cos przeoczyłem

Poczta - częsciej na nią wchodze niz tu ^^

- Link usunięty -

POZDRAWIAM! :p

Zmieniam nazwę topicu. Jak drugi raz tak bzdurnie nazwiesz i będziesz rozsyłał jakieś bitefighty dostaniesz upominek w postaci warna - Kushi

Cisu

Member
Nie mam mapki (screenów), bo gdzieś mi się zapodziała, a nowej nie zrobię bo nie mam gry zainstalowanej i save'ów, ale postaram Ci się to wytłumaczyć.

Jesteś na podeście tam, gdzie spotykasz Tarroka (Ork z Kopalnii). Zeskakujesz z podestu i trzymasz się prawej strony (prawej ściany skalnej). Podążając wzdłuż niej, zabijając kilka pełzaczy, natrafiasz na coś w rodzaju małego przejścia. Nie jestem pewny, ale chyba trzeba się tam wspiąć. Gdy już wejdziesz tam trochę głębiej, na ziemi będą leżeć lekarstwo, książka (nie potrzebna do głównego rozwoju fabuły, ani do żadnego questa) i parę innych dupereli. Lekarstwo jest w żółtej buteleczce, o ile dobrze pamiętam. Zabierasz je i zanosisz potrzebującemu. Aha i taka mała uwaga jeszcze - nie szukaj niewiadomo gdzie, niewiadomo jak daleko, bo to miejsce, o którym mówię, jest blisko tego orka (aż sam się zdziwiłem, jak je znalazłem). Poszukaj dokładnie.

EDIT: Wiem, wiem, Uberq, że dobry w tych sprawach nie jestem, ale się postarałem x)

UbEr

Member
Osoba, która przeszła tą grę - co za tym idzie znalazła Lekarstwo - dowiedziała by się z Twojego opisu gdzie poszukiwany item leży.
Niestety postaw się w sytuacji, w której jest nasz założyciel tematu.

Spróbuje dodać coś od siebie :

Tak jak pisał Cisu, po zeskoczeniu z półki na której siedzi Tarrok ( aka Ork - niewolnik ) trzymaj się prawej ściany.
Nie wchodź na żadne schody i nie próbuj szukać tego lekarstwa na dużym obszarze.
Będziesz musiał zeskoczyć i zabić pełzacza gdy już nie będziesz mógł iść dalej wzdłuż ściany. Po lewej będzie znajdował się
kolejny pełzacz, ale tam iść nie musimy. Gdy zabijesz już pierwszego pełzacza przejdź kawałek w prawo ...
... tam będzie się znajdować podwyższenie, na które naturalnie musisz wskoczyć. Jest to bardzo mały obszar, a butelka powinna
leżeć w widocznym miejscu.

Mała uwaga, nie pij tego lekarstwa ponieważ u "ludzia" wywołuje on natychmiastową śmierć.
Na szczęście od trzymania go w inwentarzu nic Ci się nie stanie.

Powodzenia w poszukiwaniach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom