Last.fm- Oceń Muzykę!

Vendetta

Deathproof
VIP
Taka zabawa dla ludzi, którzy posiadają konto na Last.fm.
Miło by było, gdyby ktoś miał również ranking utworów jaki mam ja, dudekkss i chyba jeszcze ktoś...
Chcesz taki założyć? http://www.lastfm.pl/tools/charts/
A co do tematu. Patrzymy na recently played na obrazku i oceniamy:
Zespoły: Ooo, Dody słuchasz? Mi się nie podoba... Nie wiem, co wy w niej widzicie <_<
Piosenki: O, Dżaga! Lubię tą piosenkę. Jest niezła... Ma świetny tekst i podkład muzyczny ;)
Strona graficzna: nic specjalnego, zwykłe 10 recently played, bez obrazka, jedynie czarne tło i białe napisy...
Strona graficzna to po prostu szata Rankingu
Idę na pierwszy ogień ;)
Ranking:

PS. żeby nie było że słucham Dody xD

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
No to tego ... szata graficzna ... Logo Rammstena do tego dobrze wkomponowane z przyjemną kolorystyką. ogólnie jest miłe dla oka.
Zespoły - Rammsteina lubię i to bardzo, swojego czasu słuchałem go od groma, każda piosenka na pamięć i tym podobne klimaty. Teraz nie słuchałem dość dawno.
Piosenki ... Mein Teil jest bardzo fajne, Sonne także jest mocne, Benzin to chyba najnowsza płyta ? ale kojarzę, że nawet fajny tekst miała ;] Kuss mich jest świetne tyle powiem.

Moje.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Szata graficzna: Bardzo ładny napis "Śmierć", się ktoś postarał.
Piosenki: Arkony nie kojarzę w ogóle, za to Motorhead i owszem. Nie dokładnie konkretne kawałki, ale wiem, że jest to stary zespół, który wydał mnóstwo płyt, ale też który nie miał nigdy stałego składu. A trudno mi polubić do końca takie zespoły...

Dużo osób to tu pisać nie będzie. Czekam na ocenę :)

Do góry Bottom