Kurcze

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Panowie mam problem mam wszyskie skarby dla Grega Mialem juz takie cos jak Wszystko w porzadku i wlasnie nie wiem co robic zabilem dextera a gdzie sa skarby wsyztskie lokalizacje moze przegapilem

FaTtaLitY

Member
1.Na wysepce kolo chatki Bustera (ten na srodku jeziorka)
2.W jaskini niedaleko godpody pod martwą harpią(tam idziesz wraz z gregiem)
3.Za Domkiem przy farmie Bengara
4.Przy wejści do górniczej doliny (po 2 stronie tego jeziora co jest koło wejścia)
5.Kolo obozu bandytów przy schodach na farme Bengara

Chyba to wszytkie
smile.gif

R

ReZiWiz

Guest
re

Tu masz mapke (krzyzyki to miejsce połozenia skarbów)

mapa8ib.jpg

A

Anonymous

Guest
Nie wiem jak mam wam dziekowac a moze to nie na temat to bardzo przepraszam nie chce robic nowego tematu znalazlem dwoch kamienych straznikow juz co dla mie zadanie nefarius czy jak tam mu szlo i nie moge isc z laresem do las boje sie sam bo ponoc niebezpiecznie tam jest co robic??
ohmy.gif

A

Anonymous

Guest
No fakt jest tam niebezpiecznie...Wargi i inne stworki
biggrin.gif
no ale mozesz wypic napoj szybkosci i przez to 5 minut szybkiego biegania moze uda ci sie odciagnac wrogow i zdobyc ornaent. Ale wiesz ja tez tam sam poszedlem i dalem sobie rade. Jak masz zwoj to przemien sie w smoczego zebacza to raczej wszystko tam zlejesz. Powodzenia
biggrin.gif

Odydoz

Member
Tia, to jest niestety bug i już z nim tam niepójdziesz. Najlepiej się zamienić w zwierza, bo wtedy wargi nie będą atakować, a one są wtedy największym zmartwieniem.

A

Anonymous

Guest
Juz wiem to nie jjest bug poprostu ja pujdzies z laresem do majatku ziemskiego to nie pujdzie z toba poszlem sam bylo ok dzieki za pomoc koledzy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom