Kupno

Status
Zamknięty.

Jedi

Caporegime
VIP
Możliwe że temat tego typu był, jednak zakładam bo każdy ma inne wymagania, i może mieć inny budżet, jeżeli moderatorzu uznają temat za niewłaściwy poszę o skasowanie go i nie dawanie mi warna.

Problem jest taki, posiadam obecnie aparat cyfrowy o matrycy 3.2megapiksela. Mam zamiar zaopatrzyć sie w nowy, lepszy sprzęt, Jednak szukam czegoś niezbyt drogiego (900zł) a żeby miało wysoką matrycę i najlepiej gdyby aparat był na karty SD (kingstom najlepiej), bo owe karty są tanie i dobre. Miałem na oku aparat firmy pentagram, ale słyszałem że nie są dobre. Ten kto się na tym zna niech mi doradzi, (ja sie troche znam ale nie za dobrze) więc powiedzcie mi jaki aparat mam wybrać, albo jakiego mam unikac

Pozdro/

odp. DO GUCIA niestety mam aparat marki sony dsc-32 i nie jestem z niego specjalnie zadowolony, szczegulnie dlatego że karty są drogie...

Gucio

Member
Po pierwsze: Jakiej marki masz aparat? Bo ja mam obecnie Canona PowerShota A80 z 4 megapikselami i mi wystarcza. Piksele nie są najważniejsze, ważniejszy jest obiektyw, a w aparatach Canona są one b. dobre. Więc jeżeli masz aparat marki Canon- radziłbym ci nie zmieniać sprzętu (nie zobaczysz większej różnicy na 5 megapikselach, serio)
wink.gif

pozdro
cool.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom