Tak jak w temacie. Jestem w 5 rozdziale, mam po 8 smoczych korzeni i szczawi królewskich i nikt nie uczy mikstury siły. Jest tylko dostępna nauka mikstury zręczności.
Siły uczy Constantino.Warunek:musisz umieć przyrządzać jakikolwiek napój magiczny.Masz tylko 8 Smoczych Korzeni?Powinieneś mieć 12(znalezionych i kupionych)
Dzięki wielkie. Nigdy bym się nie domyślił, bo on w ogóle nie ma opcji nauki alchemii, dopóki się nie zrobi żadnej mikstury. Nie chce mi się już szukać reszty mam 166 siły i ubrałem broń którą chciałem, więc więcej mi nie trzeba.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.