kregi u maga ognia - jak to dziala

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
mam takie pytanko, gram magiem ognia i zastanawiam na jakiej opiera sie wtajemniczanie w kolejne kregi magii. Aktualnie jestem na 13 poziomie, mam jakies 30 pkt doswiadczenia do wydania, duuzo many, zrobilem wszystkie runy drugiego kregu i 3 z pierwszego i nie moge awansowac do 3 kregu bo wszyscy mowia ze jeszcze za wczesnie. Wiecie moze jakie sa zasady awansowania w kregach ? czy trzeba miec odpowiednia ilosc pkt exp. a moze trzeba byc w konkretnym rozdziale, no nie wiem, poradzcie cos.
A przy okazji, czy ktos sie umie poslugiwac czarem piesc wichru ? bo dla mnie to on jest malo urzyteczny jakis, a raczej nie wiem jak go urzywac, pedzi na mnie ork ja mu tym czarem raz drugi i nic :/ Chyba tylko z raz udalo mi sie tym cos zdmuchnac :/

A

Anonymous

Guest
kręgi magii

Do nastepnych kręgów awansujesz zazwyczaj w nowych rozdziałach, czyli do III kręgu w 3 rozdziale etc. A i rada za darmo
biggrin.gif
Nie twórz wszelkich run, których się nauczysz, bo później zabraknie Ci pustych run, a czary z wyższych kręgów są naprawdę potężne i lepiej poczekać, aż zdobędzie się możliwość ich wykonania. A, i jeśli się przejdzie dodatek Noc Kruka, to otrzymujesz Szpon Beliara, który dla maga przeistacza się w runę, której mozliwości rosną wraz z danym kręgiem magii, np.: będąc w czwartym kregu są dostepne takie czary jak: Przyzwanie Zombie, Przyzwanie Kamiennego Strażnika, Szał Beliara i inne - naprawdę mogą wspomóc w dalszej części gry. Miłej zabawy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom