Korn-see You On The Other Side

Jako, że KoRn wydał nową płyte "See you on the other side" zakładam ten temat. Powidzcie mi najpierw czy wogóle ktoś tu KoRna słucha??, a jeżeli tak to co o niej myślicie(o płycie). Moim zdaniem świetna. Jedynie jeden utwor mi nie pasi. Konkretniej ostatni tj. tearjerker. Wsystkie utwory są jak to na KoRna przystało cięzkie i dobrze sie je słucha. Na krążku jest 14 utworów. Jest jeszcze specjania edycja z bonus discem(tak sie składa, że posiadam
biggrin.gif
). Na nim znalazly się 5 utworów w tym dwa miksy "Twisted Tranzistors". A i powiedzcie co myślicie o teledysku do "Twisted Tranzistors". Możecie go oglądnąć TU. Jak dla mnie szyda totalna
biggrin.gif
. Pozdro!!

Blair

Członek #RN
VIP
Ja słucham Korna ale niejestem zbytnio jego fanem , mam zaledwie 6 jego piosenek . Podoba mi się jego muzyka , jest taka ciężka a zarazem przyjemna.

Geezer

Member
Hmmm... Korn...

Długo go nie słuchałem, acz darzę wielkim szcunkiem.
Mam cztery płyty Davisa&spółki i zawsze jak do nich wracam to robi mi się przyjemniej.
Ostatnia ich płyta ("Take A Look In The Mirror") bardzo mi sie spodobła. Po zbyt melodyjnej, aczkolwiek świetnej "Untouchables" KoRn wrócił do starych brzmień, za czasów osławionej JEDYNKI. Brutlanie, agresywnie, z wykopem. I nawet z coverem Metallici^^ moim zdaniem gut.

Ale nowej płyty jeszcze nie słuchałem. Jak byłem u wujka, puścił mi on jedną ich piosenkę, która była udostępniona na stronie głównej. Hmm... nie pamiętam tych motywów zbyt dokładnie, ale zapadło mi pamięć wolne tempo i niczym doom metalowy feeling. Muszę to płytę mieć ^^
Więc jak najszybciej instaluje DC i ściągam ^^

Choć w kolejce stoją jeszcze inne, więc proszę o jakąś reckę
tongue.gif

Do góry Bottom