Kope Lat

Blizna

Member
Salam alejkum, witam wszystkich po tak długiej nieobecności postanowiłem wrócic:)
Nie sądziłem że to forum przetrwa tyle lat.. tylko pogratulowac.
Wspomnienia wróciły gdy wczoraj po kilku latach przerwy zalogowałem sie na swój profil napewno będe tu zaglądał i w miare możliwości sie udzielał chociaż nie mam zbyt wiele czasu ostatnio.
Pozdro dla wszystkich.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Nie znam cię ale cię powitam. Witam i zapraszam do aktywnego uczestniczenia w życiu forum. naprawdę warto. I pamiętamy o regulaminie aby nie było żadnych zgrzytów. Ciao.

Blizna

Member
QUOTE (dudekkss @ 05-08-2009, 11:33) index.php?act=findpost&pid=227657
Nie znam cię ale cię powitam. Witam i zapraszam do aktywnego uczestniczenia w życiu forum. naprawdę warto. I pamiętamy o regulaminie aby nie było żadnych zgrzytów. Ciao.

A ja Ciebie pamiętam jeszcze ze starego G.up, wiem że warto bo kiedyś siedziałem tu codziennie:]

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Miałem okazję wczoraj troszeczkę na SB pogadać, było miło. Zachęcam do dołączenia do ZŚM oraz którejś z gildii (bez nacisków, wybór oczywiście należy do Ciebie).

I oczywiście nie opuszczaj nas zbyt szybko :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
No witaj stary draniu ^^.
Kope lat, oj to prawda. Miło jednak, że postanowiłeś wpaść. Myślę, że nie ma sensu przypominać o regulaminie, bo nie jesteś laikiem i wiesz jak się zachowywać.

Zostań z nami na dłużej.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy weterana szos. Miłej zabawy i wspominek z dawnych lat.

Dzyl

El Principe
Ja cię nie mogę pamiętać bo wtedy mnie jeszcze tutaj nie było.Ale witaj i zostań na długo :)

Zomin

Member
Yo, coś tam Cię jeszcze kojarzę :p Widać nie tylko ja czuję sentyment do tego forum.. ^^

Kacperex

KacŚpioszek
Mam nadzieje, że na tym forum ujrzymy jeszcze wielu weteranów gup.
Ciesze się, że wpadłeś.
I zostań z nami ;)

Do góry Bottom