kontynent

Status
Zamknięty.

Sir Lukas

Member
macie tu opis kontynentu pierw to miało byc tłumaczenie ale nawet z tego dobry tekst wszedł

Kontynent Myrthany jest pięknym miejscem choć ostatnio został spustoszony przez wyniszczająca wojnę z orkami. Kontynent dzieli się 7 krain w tym tekście postaram się wam je przybliżyć

Myrthana jest główną krainą królestwa, znajduje się tu stolica królestwa, miasto Myrthana która jest portowym miastem teraz jest oblegana przez hordę orków może upaść. Przez Myrthane płynie rzeka Myrthanta

Varant jest jedną z krain znajduje się tu miasto o tak samo malowniczej nazwie na przed polach Varant Generał Lee stoczył sową ostatnią bitwę zanim trafił do koloni karnej. Na terenie tej krainy znajduje się góra Archos której zbocza pokrywają pola winorośli

Northlands są to ziemi położone na północy kontynentu są one uznane za terytorium orków znajduje się tam stolica „królestwa orków”

Nordmar jest miastem/krainą leząca na północnych ziemiach. Nordmar ma od wieków kłopoty z orkami, tylko w tej krainie ruda nie traci swych magicznych właściwości

Południowe wyspy zamieszkuje je tajemnicza rasa czarnoskórych ludzi , na jednej z wysp znajdują się cztery świątynie Beliara

Z krain kontynentu można wymienić jeszcze dżungle i pustynie ale niestety dziś wam dzieci o tym nie opowiem bo już siły nie mam. :D znacz ze nie mam informaci i niechce mi sie bo mam lenia :D

KING

Weteran
Weteran
Hmmm bardzo ciekawe jesli sie to tyczy gothica 3 i jeśli taki bedzie świat to naprawde będzie zaje**** ale jakie to będą wymagania

Sir Lukas

Member
king jest to tylko moja interpretacja tekstu który umiesciłem na stronie wejdzi na strone www.gothic.up przeczytaj mojego ostatniego newsa tam jest tekst które tłumaczyłem i są tam napisane dane techniczne
Miejsca: Główny ląd Królestwo ludzi to Myrthana.Myrtant jest rzeką płynącą przez królestwo.Myrthana dzieli się na 4 obszary, może więcej.Varant jest jednym z 4 obszarów królestwa.Varant jest miejscem gdzie Lee stoczył ostatnią bitwę przed trafieniem do Górniczej Doliny.Znajduje się tam góra nosząca nazwę Archolos,gdzie winorośl rośnie na bardzo urodzajnej ziemi. Stolica Miasto jest atakowane przez orków, i jej siła cały czas spada.Miasto ma przystań.Piece hutnicze znajdują się w stolicy. Północne ziemie Orkowie atakujący Myrtane pochodzą z Północnych ziem. Nordmar Nordmar leży w północnej części królestwa i ma problemy z Orkami od stuleci.Tylko w Nordmarze (miasto bądź ląd) ruda może nie stracić swej energii. Południowe wyspy Będziesz w stanie dotrzeć do Południowych wysp.Na jednej z nich są ostatnie świątynie Beliara.Na Południowym kontynencie żyje tajemnicza rasa o ciemny kolorze skóry
tłumaczenie Gandiego które zrobił po przesłaniu mu tego tekstu co wyzej :D bo gandi myslał ze to jest tłumacznie
a tu moje tłumaczeni tekstu zawertego w newsie na stronie gothic.up
zrobione z małą pomoca gandiego :D thx gandi !
Kontynent
Ludzkim królestwem jest Myrthana
Myrtant jest rzeką płynąca przez Myrthane
Myrthana podzielona jest na 4 krainy(choć to się może zmienić)
Varant jest jedną z 4 krain to właśnie pod Varant generał Lee stoczył swą ostatnią bitwę zanim trafił do koloni karnej w Varant znajduje się góra Archos a na jej zboczach winorośl rośnie na bardzo żyznych ziemiach
Stolica jest portowym miastem jest atakowana przez orków w stolicy znajdują się piece hutnicze
Northlands ziemie położone na północy kontynentu to właśnie z tych ziem atakują orkowie
Nordmar leży na północy królestwa. Miasto/kraina Nordmar ma od wieków kłopoty z orkami tylko w tej krainie ruda nie traci swych magicznych właściwości.
Południowe wyspy prawdopodobnie będzie można je zwiedzić podczas gry w G3
Na jednej z wysp znajdują się 4 świątynie Beliara. wyspy te zamieszkuje tajemnicza czarno skóra rasa ludzi.
wybiezcie które wam bardziej pasuje

GaNdi

Weteran
Weteran
Dobre nie moge się doczekac G3 i nie ma za co Lucas :D

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
ciekawy ten opis kontynentu, wyrazy uznania za przetłumaczenie tekstu. tylko mam jedną wątpliwość - chodzi mi o te kapliczki Beliara. w G2 Pyrokar mówi, że dwie (jeśli dobrze pamiętam) zostały zniszczone. więc jak mogą być cztery? powinny być dwie tylko. przynajmniej ja tak myślę.
a co do tłumaczeń to oba są dobre.

Alandil

Weteran
Weteran
No to jedyne co wypada nam teraz robic to tylko czekac na kolejne nowinki o Gothic'u 3 oraz na samą gre :)

daru1026

Member
Bardzo ciekawy ten opis... z niecierpliwością wyczekuje na kolejne zapowiedzi G3 :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom