Kompas Garetta

Status
Zamknięty.

Gucio

Member
No wlasnie mam problem z tom misjom :? Nie wiem gdzie jest ten kompasik bo sprawdzalem na tej plazy poludniowej ale tam jest strasznie duzo potworow i nie wiem czy da sie jakos te misje inaczej wykonac
sad.gif
Mam teraz 17 poziom gram najemnikiem i mam szpon beliara i luk kompozytowy :? Help :!:

Bonifacy

Member
Tam własnie na tej plazy jest ten kompas. Nie musisz zabijac wszystkich potworo. Wystarczy ze je obejdziesz. Ale jeden cie zauwazy i bedziesz go musiał zabic. Najlepiej zebys zabil wszystkie. Bedziesz miał łatwiej i dostaniesz EXP. Tam na plazy jest taki krzyzyk(zakopany skarb). Kopiesz tam i masz kompas.

Jaracz

Member
Myślę, że jaszczury krążące koło tego skarbu spokojnie pokonasz, a ognistych jaszczurów nie musisz zabijać, by się tam dostać.

A nawet jak ogniste jaszczury cię zobaczą , to na tej plaży jest taka fajna skała , wejdź na nią i nawalaj jaszczury z kuszy lub z łuku, trochę to potrwa , ale przynajmniej uda ci się pokonać te jaszczury no i zdobędziesz trochę doświadczenia.

Gucio

Member
O rany dzienx za pomoc ale w jaskini na plazy jest 3 zombich :? Musze ich rozwalac :?:

Pryszcz

Member
X jest przed jaskiniom wiec nie musisz
tongue.gif
ale tam jest amulet wojownika..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom