Kombo

Status
Zamknięty.

Myrkin

New Member
Czy wiecie jak można mieczem zrobić specjalne ciosy? Wystarczy, że podczas walki za każdym razem gdy uderzamy mieczem przytrzymujemy dłużej przycisk ataku i wciskamy odpowiedni klawisz kierunku. Chyba to było najpierw lewy, prawy i w przód. Nie pamiętam dobrze bo już dawno nie grałem w Gothica. A i jeszcze jedno: by to wykonać musimy mieć mistrzowskie opanowanie walki bronią jednoręczną. Gdy odpowiednio to wykonamy to Bezimienny najpierw machnie mieczem w lewo i w prawo, a póżniej zrobi obrót i zakończy ten kombos paroma szybszymi cięciami. Przy każdej częśi tego kombo trzeba nacisnąć odpowiednie klawisze.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
brawo sherolcku :? poza tym wystarczy adept w dowolnej broni białej i nie trzeba wciskać klawiszy lewo i prawo, wystarczy wciskac w odpowiednich momentach klawisz ataku w przód, bo lewo i prawo nie maja na to żadnego wpływu

Mistrz Miecza

Member
Walka

Raczej każdy to wje tak ządze a tak pozatym jakiego używasz miecza Jednoręcznego czy Dwuręcznego ja używam Jednoręcznego

Yezo

Active Member
hehhe jw mialem problemy z zapamietaniem tej kombinacji!!! Wiec dzieki za jej napisanie!!!

Biały

Barotelli
To nie śa kombosy. Po prostu nasz bochater zna rózne rodzaje ciosów.

Megarion

El Presidente
Uau, ja tego nie wiedziałem. Myślałem że to bug!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom