Kolejny Problem

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Jak już pisałem wcześniej nie miałem pierścienia w Demonie z Gothy ... A aby mieć ten pierścień wpisałem kod, ale nie ma właśnie tego, że go znalazłem ... I teraz pytanie czy on będzie uznawany jak pójdę np. do Robhara ??? Czy poprostu dalej będzie to, że będę niby musiał go znaleźć itd. ??? Bo ja już sam nie wiem ... Kolejne pytanie to takie czy jak już wypełniłem wszystkie zadania w miastach to już je wyzwalać ??? Czy najpierw zanieść wszystkie artefakty do Robhar'a ??? Tak samo mam 10 pucharów ognistych, musze jeszcze dwa znaleźć i co najpier, z nimi zrobić czy z artefaktami adanosa jeśli wszystko będzie ok ??? Pozdrawiam

Vullin

Feainewedd
Nie potrafię odpowiedziec na wszystkie twoje pytania, ale wiem, że:
- ja jak idę do jakiegoś miasta, wykonuję w nim zadania, po czym je wyzwalam (jeśli oczywiście gram po stronie buntowników)... i tak dalej... idę do następnego miasta... i je wyzwalam. Zostawiłem sobie tylko Faring na koniec...
- czy najpierw zbierzesz artefakty czy puchary chyba nie ma większego znaczenia... większe znaczenie ma chyba to, czego jako pierwszego użyjesz... Ja raczej najpierw załatwiłbym na twoim miejscu sprawę z pucharami, a dopiero później zaniósł artefakty... aczkolwiek to też raczej nie ma znaczenia :D
- a co do pierścienia to najlepszym sposobem jest przekonanie się na własnej skórze co się stanie... są przecież save'y więc...

Mam nadzieję, że pomogłem i nie wprowadziłem cię w błąd... :)

Pozdrawiam...

bredpl

Member
Co do miast to ja radzę najpierw znaleść artefakty i Ogniste Puchary a potem wyzwalać miasta, ja tak zamierzam zrobić. :)

Jeśli chodzi o pierścień to powino ci uznać lecz nie jestem pewien. <_<

To raczej bezróżnicy, co odasz najpierw tak jak mówił Vullin. ;)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom