Kod Na Misje

• Thread starter #jaco220vAnonim
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
J

#jaco220vAnonim

Guest
wink.gif
BŁAGAM JEŚLI JEST JAKIŚ KOD KTÓRY POMAGA PRZEJŚĆ TĄ MISJE "CO SIE DZIEJE NA BAGNACH" I JEŚLI KTOŚ GO ZNA TO NAPRAWDE BŁAGAM O POMOC W FORMIE KODU !!!!
ph34r.gif

Lord Sandro

Member
Jezeli juz należysz do jakiegoś obozu to :
Najpierw idź do Y'beriona (zanajduje się w świątyni), który wyśle Cię na poszukiwanie kamienia ogniskującego (odnajdziesz go bez trudu dzięki mapy, którą dał Ci Y'berion). Na miejscu znajdziesz Nyrasa, który postradał zmysły, więc będziesz musiał go zabić. Zabierz kamień do Y'beriona. Teraz idź do Cor Kaloma. poprosi Cię, żebyś poszedł do Starej Kopalni i zdobył jakiś tam składnik potrzebny do obudzenia "Śniącego". Udaj się na miejsce i idź do Iana. Powiedz mu że chcesz odnaleźć gniazdo pełzaczy, wtedy Ian zleci Ci znalezienie koła zębatego. Zejdź niżej, aż zobaczysz korytarz po prawej. Znajduje się tam kilka pełzaczy i poszukiwana cześć.Weź ją i wracaj po drabinie (nie wiem czemu, ale ja, aby po niej wejść męczyłem się z 10 min., w końcu się udało) do Iana. Dostaniesz zezwolenie na otwarcie bramy prowadzącej do gniazda.Zejdź na sam dół i znajdź Ashgana. Poproś go o otwarcie bramy. Ashgana obleci strach i będziesz musiał sprowadzić trzech strażników świątynnych aby pomogli w walce z pełzaczami (zgodzą się ci, którzy mają imiona). Kiedy wszyscy się zejdą pod bramą będziesz mógł otworzyć bramę. Kiedy strażnicy uporają się z pełzaczami rusz w głąb jaskini. Dokładnie ją przeszukaj, a znajdziesz królową. Zabij ją i pozbieraj wszystkie jaja. Wracaj do Cor Kaloma.Kalom będzie Ci kazał znaleźć jakąś księge. Idź na plac świątynny i pogadaj z Talasem. Zaprowadz Cię przed most strzeżony przez gobliny. Dalej musisz iść sam... Zabij wszystkie gobliny i weź księge. Wracając do Cor Kaloma zagadaj jeszcze do Talasa. Cor Kalom powie Ci że wieczorem na placu świątynnym odbędzie się próba przebudzenia "Śniącego". Obejrzyj filmik i ... i wracaj do thorusa czy mordraga.A kodu na misje nie ma
tongue.gif

Pozdrawiam
biggrin.gif

Archimonde

Member
Lordzie Sandro, napisałeś się na darmo, on prosi o pomoc w formie kodu.
A takiego nie ma. Temat do zamknięcia.

Nawet jeśli jest to wiedz, że kody na misje POTWORNIE szkodzą Gothicowi (mój kolega wpisał w G II kod na 4 rodział i mu się cała gra zwaliła). No, a po za tym muszę zauwazyć, że jestes baaaaardzo leniwy, skoro nie chce Ci się przejść misji.

Tylko nie proś o kod na tą potwornie trudną i długą misję "Przepis Snafa".

Pozdrawiam.

G

Guest

Guest
biggrin.gif
Wpisz "goto pos" i zabij gościa który ma czerwone tabliczki weś je od niego i idz
do torusa on cię wpuści wejdz do kopalni i zabij pełzacze potem podejć do kolesia
kturu stot przed wejściem do Gniazda przyjdzie BLADŁIN zabij go i wes jego głowe idz do świątyni i pokasz głowe Bladłina strażnikowi on cię wpuści . Ić prosto do końca i zobaczys skręt w prawo tam jusz sobie poradzisz.

G

Guest

Guest
blink.gif
dry.gif
wink.gif
ohmy.gif
biggrin.gif
Wpisz "goto pos" i zabij gościa który ma czerwone tabliczki weś je od niego i idz
do torusa on cię wpuści wejdz do kopalni i zabij pełzacze potem podejć do kolesia
kturu stot przed wejściem do Gniazda przyjdzie BLADŁIN zabij go i wes jego głowe idz do świątyni i pokasz głowe Bladłina strażnikowi on cię wpuści . Ić prosto do końca i zobaczys skręt w prawo tam jusz sobie poradzisz.

Archimonde

Member
QUOTE (Guest @ 30-05-2005, 11:03)
blink.gif
dry.gif
wink.gif
ohmy.gif
biggrin.gif
Po co napisałeś takie denne głupoty i na dodatek 2 razy?????????!!!!!!!!!!
mad.gif
mad.gif
mad.gif
mad.gif
Dobrze, że tego usera już nie ma. I przez takich to Forum schodzi na psy, najlepiej usunąć te 2 głupie posty.

Pozdrawiam.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Nie dość że głupie to jeszcze nie na temat, szkoda że ten koleś nie jest zarejestrowany bo przynajmniej pewnie by dostał ostrzeżenia lub coś takiego. A co do pytana na kod to wpisz insert sh (story helper o ile pamiętam) czy jakoś tak i tam powinieneś znaleźdź, ale chyba musisz znać niemiecki bo to nie zostało przetłumaczone, tak mi się zdaje ale nie wiem na pewno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom