[Knight Online]Nabór do klanu(zawsze chciałem to powiedzieć)

Status
Zamknięty.

Ares

Member
zapraszam do mojego klanu w KO Pretorians nabór będzie trwał 2 tygodnie osoby chętne zgłaszać na forum
szczegóły na moim gg
osobom chętnym będą zadawane pytania typu specjalizacja i rasa po czym udam się z nim( z nią
biggrin.gif
:D ) na party i powiem czy jest w klanie czy nie

tak na marginesie to moge robić tego typu Topic bo jak nie to nie wiedziałem

dRaiser

Member
Moge ja - ale jestem z rasy Karus - nie da ise dołączac mnie do Morad!

Gothi

Pain Donkey
Weteran
A czy będzie można zrobić dla mnie wyjatek i będe mógł przyłączyć się później? W najbliższym czasie jakoś nie będe miał czasu :) Wogóle ostatnio prawie nie mam czasu.

Ares

Member
jasne może być i tak nabór narazie trwa podawajcie nicki i levele i będzie git przyjmuje raczej po 25 lvl maga mam i wariora dobrego sam jeste priest więc na pewniaka jest u mnie jakiś strzelc z kuszy lub łuku (Rouge)
Przyda się bardziej od maga dobry warior ale najbardziej potrzebuje tan na 25 strzelca dobrego co nie znaczy że inni też nie mogą wejść do klanu

A

Anonymous

Guest
chce ogłosic ze poszukuje priesta do klanu (mogą być dwoje) lvl od 20.
chętnych zapraszam na gg muj numer 6051935. a nick w grze to _Walter_
a nazwa klanu to Psychole_pl
zapraszam serdecznie. a jeszcze jedno gramy rasą ludzi
smile.gif

SiEmI0n

New Member
czesc ej mam pytanko na jakim servie w KO gracie?dajcie jakiegos linka czy cos:)

Ares

Member
o matko na Xinegonie2 ale teraz do Clanu potrzebuje solidnych lvl dRaiser już wszedł a ja mam 36 lvl więc powinno byc Git

A

Anonymous

Guest
solidnych powiadaszz?
biggrin.gif

hehe zrobienie 40 levelu zajmuje jakies 18godzin jusz wiem chyba na ktorym servie gracie na u.s mam warriora 41lvl a na azjatyckim serverze mam 62 tez warriora jak ktos tam gral na Adonisie to powinien mnie kojazyc..... ale tam jusz jest platne od dlozszego czasu niestety... wiec o solidnosc sie nie martw;) i tak wogole powstal jakis nowy server na u.s.?

A

Anonymous

Guest
siemanko
muj klan tez poszukuje pare osób powyżej 40
grany na X-ach
ja narazie mam 50 :

Post #2:

lama ze mnie nia dałem linku :
http://www.dyingtolive.cjb.net/

Vampek: Nie, nie mam nic przeciwko. Przecież jako gość nie można robić edycji postów, więc to całkiem normalne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom