To tak:
1. „Przynieś Nemrokowi artefakt z ruin na północy”
Rozumiem, że w tym miejscu są 2 trole.. Bo tak mapa wskzuje, chyba że się myle. Nigdzie nie mogę znaleźć owego artefaktu
2. „Jak lojalni są wobec orków ich najemnicy?”
To zadanie ma swój koniec ?
Rozmawiałem o wszystkich osobach z Marikiem, oprócz Stanforda rzecz jasna.
3 „Marik chce listę niewolników Bradleya”
JAk to zrobić ? Bradley przesiaduje non stop w swojej chacie i wychodzi tylko na moment sciągnąc bucha
Gdy wejde tam pod jego nieobecność i zabieram liste, krzyczy złodziej. Pozniej nie moge mu jej oddac ;/
4. „Przynieś Marikowi dowód, że Ashton podkrada złoto”
Jak aktywować tą misję ? Znalazłem skrzynke ze złotem, ale w rozmowie z Marikiem nie ma opcji odnośnie kradzieży...
5. „Powiedz Dennisowi, że Bradley potrzebuje nowych niewolników”
Tak jak wyżej
I jeszcze pytanko... Można naprawiać broń ? Slyszalem że młotem kowalskim da radę, ale jakoś nie mogę tego dokonać
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam !
1. „Przynieś Nemrokowi artefakt z ruin na północy”
Rozumiem, że w tym miejscu są 2 trole.. Bo tak mapa wskzuje, chyba że się myle. Nigdzie nie mogę znaleźć owego artefaktu
2. „Jak lojalni są wobec orków ich najemnicy?”
To zadanie ma swój koniec ?
Rozmawiałem o wszystkich osobach z Marikiem, oprócz Stanforda rzecz jasna.
3 „Marik chce listę niewolników Bradleya”
JAk to zrobić ? Bradley przesiaduje non stop w swojej chacie i wychodzi tylko na moment sciągnąc bucha
Gdy wejde tam pod jego nieobecność i zabieram liste, krzyczy złodziej. Pozniej nie moge mu jej oddac ;/
4. „Przynieś Marikowi dowód, że Ashton podkrada złoto”
Jak aktywować tą misję ? Znalazłem skrzynke ze złotem, ale w rozmowie z Marikiem nie ma opcji odnośnie kradzieży...
5. „Powiedz Dennisowi, że Bradley potrzebuje nowych niewolników”
Tak jak wyżej
I jeszcze pytanko... Można naprawiać broń ? Slyszalem że młotem kowalskim da radę, ale jakoś nie mogę tego dokonać
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam !