Kilka Problemów

Status
Zamknięty.

Cyklop

New Member
To tak:

1. „Przynieś Nemrokowi artefakt z ruin na północy”

Rozumiem, że w tym miejscu są 2 trole.. Bo tak mapa wskzuje, chyba że się myle. Nigdzie nie mogę znaleźć owego artefaktu

2. „Jak lojalni są wobec orków ich najemnicy?”

To zadanie ma swój koniec ?

Rozmawiałem o wszystkich osobach z Marikiem, oprócz Stanforda rzecz jasna.

3 „Marik chce listę niewolników Bradleya”

JAk to zrobić ? Bradley przesiaduje non stop w swojej chacie i wychodzi tylko na moment sciągnąc bucha :)
Gdy wejde tam pod jego nieobecność i zabieram liste, krzyczy złodziej. Pozniej nie moge mu jej oddac ;/

4. „Przynieś Marikowi dowód, że Ashton podkrada złoto”

Jak aktywować tą misję ? Znalazłem skrzynke ze złotem, ale w rozmowie z Marikiem nie ma opcji odnośnie kradzieży...

5. „Powiedz Dennisowi, że Bradley potrzebuje nowych niewolników”

Tak jak wyżej

I jeszcze pytanko... Można naprawiać broń ? Slyszalem że młotem kowalskim da radę, ale jakoś nie mogę tego dokonać :p
Proszę o szybką odpowiedź :)

Pozdrawiam !

bredpl

Member
1. Znajdz na mapie miejszce na północ od Geldern, gdzie rzeka rozstępuje się i tworzy wyspe w kształcie trójkąta.
Udaj się na najbardziej wysunięty na pólnoc punkt i jeżeli masz duży obszar wirdzenia to powinieneś już widzieć te ruiny.a jeżeli nie to idz na zachód i wejdz na wysoką najwyższą góre (która siętam znajduje) i na szczycie powinny być te ruiny strzegą ich 3 cieniostwory. Artefakt nazywa się Berło cienia. Gdybuś nie mógł znaleść skorzystaj z przyczepionego tematu "Mapy".

2. By wykonać te zadanie musisz dać list Sanforda który jest skierowany do przywódzcy Buntowników w Okarze Marikowi. Wtedy Marik będzie kazał ci zabić Sanforda i wykonasz zadanie o które się pytałeś. Gdybyś list Sanforta dał przywódzcy Buntowników w Okarze a nie dał byś Marikowi Automatycznie misja jest już nie wykonywalna.

3. Po prostu kiedy bradley będzie na zewnątrz, nie będzie patrzył w stronę chaty lub będzie spał, podejć do chaty Bradleya, zakradnij się do listu i go po prostu weź i daj Marikowi. Potem będziesz musiał ten list oddać ale to już inne zadanie.

4. Gdy będziesz wykonywał zadanie "Nowa zmiana w obozie niewolników" dla Bradleya będziesz musiał zmienić niewolników Bengerd i Osko i wysłać ich na farmę. Bangerd da ci Ognisty Puchar gdybyś nie wiedział. Gdy wyślesz ich na farmę będziesz musiał dwóch niewolników Kelvin i jakiegoś jeszcze nie pamiętam. Kelvin zaproponuje że powie ci gdzie jest skarb ( chodzi o skrzynie Ashtona ). TY zgadzasz się na ten warunek, będziesz musiał powiedzieć Denisowi że Kelvin zostaje na farmie. Gdy powiesz wracasz do Kelvina i mówisz że Denis wyraził zgodę. Kelvin zaczyna ci opowiadać o skrzyni za areną potem gdy skoczy i tak go wyślij do pracy w Monterze, wróć do Bradleya po nagrodę. Skieruj się potem za arenę i weź stamtąd list i donieś Marikowi. Powina być kwestia dialogowa by zakończyć tą misję.

5. W dziale 4 opisałem o wymianie niewolników, oto właśnie chodzi w tym zadaniu. Musisz rzecz jasna powiedzieć to najpierw Denisowi.

Jeśli chodzi o ostatnie pytanie, broni nie da się naprawić na początku też myślałem że się da. Trzeba po prostu znaleść nie zużyte, jest taki przyczepiony Temat "Szukasz Jakiegoś Nowego Miecza, Nowej Tarczy Itp?" tam znajdziesz skrzynie i kolejność broni NIE ZUŻYTYCH jaką będziesz znajdował w skrzyniach.

Jest przypięty taki temat "Spis Wszystkich Misji" tam jest napisane jak przejść poszczególne misje na przyszłość sprawdź najpierw tam a potem pisz temat. ;)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom