Kapliczki

Status
Zamknięty.

alionik

Member
Mam prośbę niech ktoś napisze mi gdzie są wszystkie zbeszczeszone kapliczki żebym nie musiał biegać po całej mapie i sprawdzać

Wysoki93

Active Member
Mape z kapliczkami powinieneś dostać od zleceniodawcy albo od sprzedawcy map w porcie na prawo od Laresa.

Dzyl

El Principe
Ale na tej mapie są pokazane wszystkie kapliczki jakie są na całej wyspie, a nie te zbeszczeszczone :p
Powinienieś dostać mapę od tego kto dawał ci to zadanie tak jak już powiedział mój poprzednik.A jeżeli nie dostałeś mapy to znaczy że masz jakiegoś buga.Więc niepozostanie ci wtedy nic innego jak kupic i Brahima mapę wszystkich kapliczek i sprawdzac każdą po kolei.

czlapek14

Member
Tam dostaniesz mapę ze wszystkimi kapliczkami, zarówno tymi zbeszczeszczonymi jak i czystymi(u zleceniodawcy też). Ja mogę ci powiedzieć tylko gdzie jest jedna zbeszczeszczona kapliczka, a mianowicie tam gdzie uciekł Malak z farmerami czyli za jaskinią polnych bestii kolo farmy Onara, jeśli dalej nie znajdujesz to pod mostem prowadzącym do obozu bandytów(tego centralnego ze strażnikiem). Resztę musi ci ktoś inny powiedzieć. O ile pamiętam to ty potrzebujesz expa nie? Radziłbym ci nie pytać się o to tu tylko samemu sprawdzać wszystkie kapliczki po kolei, bo nabijesz więcej expa podczas podróży do każdej z kapliczek.

EDIT: Przypomniałem sobie, że jeszcze jedna zbeszczeszczona kapliczka jest chyba koło farmy Lobarta, ale nie jestem pewien.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
szczerze mówiąc ja się tymi kapliczkami nie przejmowałam bo po wykonaniu jakiegoś zadania Pyrokar powiedział że kapliczki zostały oczyszczone :p

nie pamiętam dokładnie ale w NK te zbesztane są: koło Sagity, niedaleko GD tam gdzie jest ten myśliwy, wszystkie na szlaku od Dragomira aż do tego słonecznego kręgu
pozostaje ci próbować ;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
A m się zawsze zdawało że wszystkie są zbeszczeszczone, a jeśli nie to tych czystych jest znikoma ilość, czyli i tak będziesz musiał dylać po całej mapie i tak.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom