Kanał Yeeda

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Otóż chciałem zaprosić was do audycji prowadzonych przez yeeda na antenie jego autorskiego kanału o jakże ambitnej nazwie YEEDOWSKI SŁUCHA

Yeedowski słucha
Mam nadzieję, że radio będzie sprawnie funkcjonowało.
Na solidna porcje ciekawej muzyki obdarzonej błyskotliwymi komentarzami możecie liczyć codziennie od godziny 20-21
(oczywiście w wyjątkowych sytuacjach audycji nie będzie)
Kanału można słuchać bezpośrednio z e strony shoutcasta lub wrzucić na odtwarzacz
Winamp jest tu idealnym rozwiązaniem.

Pozdrawiam i zapraszam :)

E

Electric_Dragon

Guest
Hehe, yeed widzę, że coś u nas wzrasta popularność na kanały radiowe. Ty i spikerka, ciekawe. Nie mniej postaram się być o podanej godzinie posłuchać o czym biadolisz :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
o konkurencja się szerzy ;)
chyba będziecie musieli się dogadać z czasem nadawania bo ciężko będzie na dwie audycje na raz ...
ale fajnie że coś się zaczyna dziać

Bury_Zenek

Rycerz Wody
no ładny pomysł myślę że wypali lecz niestety ja nie mogę słuchać ponieważ prawie nigdy nie ma mnie przy kompie o tych godzinach :/ no ale trudno może kiedyś się wkręcę... tylko mam nadzieje że nie będziesz puszczać jakichś wrzasków typu Behemod ^^ Ale uważaj na konkurencje i lepiej ugadaj się z Nekromantą Boom żebyście nie nadawali o tej samej porze.
Pozdro - Zenek :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
Behemod

Chyba Behemoth... Swoją drogą bardzo dobry zespół, z chęcią bym go posłuchał na audycji.
Osobiście po cichu liczę na muzykę w klimatach Queen, The Beatles, Marcus Miller, Jimi Hendrix, Judas Priest itp.
Postaram się być na audycji, zobaczę, co nasz stary zgredek będzie nam serwował na deser (choć na deser nieco za późna już pora, ale powiedzmy, ze Yeed nas rozpieszcza).
Życzę udanej audycji.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dzisiaj posłucham;] Ale chyba sie nie uda bo Wisełka Krakowska Mistrza przypieczętuje i na Rynek Marsz!!:) Świętujemy...jak nie uda mi sie dzisiaj posłuchać to na pewno jutro.

E

Electric_Dragon

Guest
Wczoraj w nocy trochę go posłuchałem. yeedowski głos miał taki hmmm no miękki :D Nie puszcza wrzasków. Co do konkurencji, z tego co wywnioskowałem to bardziej jest to ogólna audycja mało związana z gothic upem.

Do góry Bottom