Kamienie Teleportacyjne

Status
Zamknięty.

silvver

New Member
Jestem w 2gim akcie, a w zasadzie to pod koniec 2giego aktu ;p i znalazłem tylko 11 na 14 kamieni. A chciałbym zebrać je wszystkie przed przejściem dalej w fabule, zatem się zwracam do was :)
Jako, że ani ja ani wy to nie prorocy, to zamieszczam listę kamieni, które już posiadam, oraz gdzie je zdobyłem (przyda się to pewnie innym).

Don - obóz bandytów
Scordo - miasto
Inkwizytor Mendoza - wulkaniczna twierdza
kapłan jaszczuroludzi - płn-wsch świątynia
jaszczuroludzie obok domku Jasmin - wschodnie wybrzeże
jaszczuroludzie niedaleko domku leona (w stronę bagna) - płd-wsch wybrzeże
jaszczuroludzie przed Stan'em - południowe ruiny
jaszczuroludzie przed świątynią (ta za miejscówką Seweryna) - świątynia na równinie
jaszczuroludzie obok chatki Jana (w stronę obozu bandytów) - zachodnie ruiny
jaszczuroludzie obok małej świątyni (ta po drodze z domu Sary do Jana) - południowo zachodnia ruina
kapłan jaszczuroludzi we wschodniej świątyni - wschodnia świątynia

Jaszczuroludzie pojawiają się po uwolnieniu Druida Eldricka (zadanie Cyrrus spóźnia się).

BTW jak ktoś określi lokalizacje tych 3 kamyczków i miejsce, do którego teleportują to będzie kompleta lista i można by ją przykleić albo cuś :p (nie widziałem na stronach o Risen jeszcze list teleportów, w zasadzie to nawet w poradniku gry-online nie dali listy)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jaszczurki moga tez sie pojawic po wschodniej swiatyni.

niestety sporo kamieni znajdziesz dopiero w pozniejszych aktach, nie przejmuj sie, tez tak mialem, potem "same" powpadaly po drodze; niestety nie pamietam gdzie sa, ale na pewno przy wiekszosci swiatyń;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom