Jestem w 2gim akcie, a w zasadzie to pod koniec 2giego aktu ;p i znalazłem tylko 11 na 14 kamieni. A chciałbym zebrać je wszystkie przed przejściem dalej w fabule, zatem się zwracam do was
Jako, że ani ja ani wy to nie prorocy, to zamieszczam listę kamieni, które już posiadam, oraz gdzie je zdobyłem (przyda się to pewnie innym).
Don - obóz bandytów
Scordo - miasto
Inkwizytor Mendoza - wulkaniczna twierdza
kapłan jaszczuroludzi - płn-wsch świątynia
jaszczuroludzie obok domku Jasmin - wschodnie wybrzeże
jaszczuroludzie niedaleko domku leona (w stronę bagna) - płd-wsch wybrzeże
jaszczuroludzie przed Stan'em - południowe ruiny
jaszczuroludzie przed świątynią (ta za miejscówką Seweryna) - świątynia na równinie
jaszczuroludzie obok chatki Jana (w stronę obozu bandytów) - zachodnie ruiny
jaszczuroludzie obok małej świątyni (ta po drodze z domu Sary do Jana) - południowo zachodnia ruina
kapłan jaszczuroludzi we wschodniej świątyni - wschodnia świątynia
Jaszczuroludzie pojawiają się po uwolnieniu Druida Eldricka (zadanie Cyrrus spóźnia się).
BTW jak ktoś określi lokalizacje tych 3 kamyczków i miejsce, do którego teleportują to będzie kompleta lista i można by ją przykleić albo cuś (nie widziałem na stronach o Risen jeszcze list teleportów, w zasadzie to nawet w poradniku gry-online nie dali listy)
Jako, że ani ja ani wy to nie prorocy, to zamieszczam listę kamieni, które już posiadam, oraz gdzie je zdobyłem (przyda się to pewnie innym).
Don - obóz bandytów
Scordo - miasto
Inkwizytor Mendoza - wulkaniczna twierdza
kapłan jaszczuroludzi - płn-wsch świątynia
jaszczuroludzie obok domku Jasmin - wschodnie wybrzeże
jaszczuroludzie niedaleko domku leona (w stronę bagna) - płd-wsch wybrzeże
jaszczuroludzie przed Stan'em - południowe ruiny
jaszczuroludzie przed świątynią (ta za miejscówką Seweryna) - świątynia na równinie
jaszczuroludzie obok chatki Jana (w stronę obozu bandytów) - zachodnie ruiny
jaszczuroludzie obok małej świątyni (ta po drodze z domu Sary do Jana) - południowo zachodnia ruina
kapłan jaszczuroludzi we wschodniej świątyni - wschodnia świątynia
Jaszczuroludzie pojawiają się po uwolnieniu Druida Eldricka (zadanie Cyrrus spóźnia się).
BTW jak ktoś określi lokalizacje tych 3 kamyczków i miejsce, do którego teleportują to będzie kompleta lista i można by ją przykleić albo cuś (nie widziałem na stronach o Risen jeszcze list teleportów, w zasadzie to nawet w poradniku gry-online nie dali listy)