Kamien Przodków Angir'a

Status
Zamknięty.

Sewano

New Member
Witam to znowu ja mam problem z kamieniem Angir'a.
szukałem na forum ale nie udało się znaleźć mi prócz tego Textu:

CYTAT
"Znajdź Szamana orków"
Daleko na południowy wschód Nordmaru, w małej dolinie znajduje sie grobowiec Angira. Przed wejściem do grobowca stoi Osmund. Jego kamień przodków został ukradziony przez Shamana z pobliskiego obozu orków. Pójdź tam za Osmundem, ale wg. mnie lepiej póść samu bo Osmunda zabiją...

Lecz zabiłem tego orka i... pusty tak nie miał kamienia nie wiem czy to bug morze były 2 szamany i 1 uciekł no nie wiem pomocy
jakaś porada lub kod na kamień czekam na odpowiedz.

Przepraszam za następny temat ale to jest poważna sprawa :/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Przepraszam za następny temat ale to jest poważna sprawa :/

Nie ma za przepraszać; od tego jest forum, by pomagać.

Najlepiej, żeby Osmund zaprowadził ciebie do tego szaman (inaczej możesz znaleźć nie tego co trzeba). Jeśli już tak zrobiłeś i zabiłeś wskazanego przez niego szaman, a on nie ma w sobie kamienia, to najprawdopodobniej jest to błąd. W tym wypadku pozostaje ci kod
CYTAT
It_Ancestor_Stone_05

Nie wiem, czy przed tym kodem nie trzeba wpisać spawn...

P.S. Jeśli zabiłeś tego szaman, a misja "Zabij szamana Orków", dalej jest niewypełniona, to znaczy, że to nie ten szaman.
Jest jeszcze taka możliwość, że jeśli sam znajdziesz tego szamana, bez Osmunda, to nie zostanie wtedy wygenerowany w nim kamień przodka. Dlatego idź z Osmundem (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś).

Elessar

Inkwizytor
Weteran
To niemożliwe. Sam zabiłem szamana bez Osmunda bo zanim gościa zobaczyłem to mnie zaatakowali :p I szaman miał kamień.
Co do twojego problemu to jedyne wyjście jakie widzę, to kod :(

Sewano

New Member
Dzięki za pomoc wszystko się dobrze skończyło i malutkie nieporozumienie było.
Okazało się iż myślałem że nie wziąłem kamienia lecz zapomniałem że już go włożyłem.
Ale pomyślałem że nie włożyłem bo ogień się nie palił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom