Kącik Magów Ognia

Status
Zamknięty.

lukki16

New Member
Witam w kąciku Magów Ognia! Będziecie mogli pisać swoje opinie, grać w różne zabawy i wykonywać Qizy. Możecie tu także pisać swoje wiersze i opowiadania na temat Magów Ognia.

maciekdb1994

New Member
To temat dla mnie, ubóstwiam magów ognia, albowiem wymiatają oni w końcowych częściach gry i stanowią niemałą igraszkę w etapach początkowych. Mój ulubiony czar to przyzwanie demona, który wymiata, w nocy kruka sam zabija smoka. Lubię mieć ze sobą armię ciemności, czasem robię wielką bitwę w khorinis, gdy przywołuję demony i armie ciemności w górnym mieście w w porcie.

Dzyl

El Principe
Mag ognia jest fajny w puzniejszym etapie gry,napoczątku sie nim trudno gra.Zawsze gdy miałem grac w gothica 2 noc kruka to miałem dylemat kim grac, nigdy jakoś magiem nie grałem :p ale kiedyś może sprubuje.Grałem nim jedynie bez dodatku noc kruka.Gdy mamy rune duża kula ognia oraz deszcz ognia to wymiatamy :D

maciekdb1994

New Member
Duża kula ognia ustępuje dużej burzy ognistej, której i tak nie warto się uczyć, gdyż wymaga zbyt dużo LP, a demona można przyzwać natychmiastowo (w przeciwieństwie do dużej KO i BO, które trzeba ładować), a wymiata on przez czas nieograniczony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom