Jeszcze Więcej Xp

• Thread starter Syndrom X
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
S

Syndrom X

Guest
Mam spory problem.Otóż Brakuje mi 10 pn do 6 kręgu magii, a wytłukłem już wszystkie stwory(6 rozdział), oprócz orków w wiosce i wykonałem wszystkie questy(oprócz pinnosa, ciągle go szukam).CO MAM ROBIĆ!!!A poza tym dwie sprawy: jak otworzyć te drzwi w SO, obok Skipa(Pytałem, to nie odpowiadaliście) i najważniejsze(po niespamowaniu): UŻYWAJCIE POLSKICH FONTÓW!!!!!!!!!!!!!!Po to są, żeby ich używać.

S

Syndrom X

Guest
Nie zamykajcie mi tego tematu za szybko, bo mam dostęp do netu co tydzień(w szkole, a w domu zepsuty komp).

Ceasar

Member
W Gothicu I jest sposób na nieskończenie wielki poziom
biggrin.gif
. Nie wiem, czy już ktoś o tym prędzej mówił, ale jest w Świątyni Orków pewna komnata, z ciągle pojawiającym się demonem. Ten stwór pojawia sie zawsze, gdy wciśniemy złą kombinację przycisków, i zawsze dostajemy za jego rozwalenie dużo XP...
Apropo tamtego późniejszego pytania, to raczej w sprawie tych drzwi nie będę w stanie pomóc.

Pozdrawiam...

S

Syndrom X

Guest
Cholera...Dzięki za podpowiedź, a w sprawie drzwi...Trzeba szukać, tak jak tego pinnosa, czy jak mu tam.

pawian

Member
jest taki kod, ale musisz mi podać swój poziom albo zacząć od nowa i uruchomić konsolę i wpisać: insert ch. wyskakuje twoja podobizna i muwisz mu żeby ci dał poziom i u niego ucz się kręgów magii.
biggrin.gif

G

Guest

Guest
Żeby zdobyć troche XP można kupić zaklęcia przywoływania stworków ( Przywołanie Szkieletów, Przywołanie Demona, Przywołanie Golema, Armia Ciemności). Ma je Xardas i chyba Cronos ale nie jestem pewien.

A przy okazji jaki mieliście najwyższy lvl? A jak był taki temat to mnie zrównajcie z ziemią :) :) ( ja moją skromną postacią miałem 45 :))

Yezo

Active Member
QUOTE (Guest @ 16-06-2005, 17:49)

A przy okazji jaki mieliście najwyższy lvl? A jak był taki temat to mnie zrównajcie z ziemią :) :) ( ja moją skromną postacią miałem 45 :))
Yema t był napewno tylko nie wiem czy chodziło o tą częśc gothica. Hmm napewno był z drugą częścią a z tą nie ejstem pewien. Ale jeśli jush pisze to ja miałem max 42 lvl. LoL ale raczej nie powinniśmy tutaj pisać na temat leveli bo to jush było
tongue.gif
(chyba)

Jeśli ktoś jeszcze wymieni tu swój level to śmierć - Gothi

a co do expa hmm zawsze możesz wybić większośc mieszkańców wszystkich obozów. nie za wiele będzie z tego xp ale zawsze coś.

Topór

Member
Hmm.. A próbowałes przechodzic przez drzwi przemianą?Kupujesz np. przemiane w chrząszcza, kretoszczura lub ścierwojada, zamieniasz sie, podchodzisz do drzwi, wtedy wnikasz do nich do połowy (naprawde
cool.gif
i odmieniasz sie.Gdy obok są jacys ludzie, czekasz do nocy

S

Syndrom X

Guest
Pawian: pomysł niezły, a o tym kodzie nie słyszałem.Ale gram bez kodów, ale sprawdzę to(na zapasowym save).Członków obozu nie wybijam, bo wszyscy rzuciliby mi się do gardła.Sposób Paladyna Topora Wielkiego jest dobry(swoją drogą - fajna ksywa) i go spróbuję, ale chciałbym wejść tam nie wykorzystując bugów itp.Aha, jest do tych drzwi klucz?Wie ktoś?Aha, sory, że się nie zarejestruję, ale piszę z kafejki.

S

Syndrom X

Guest
Guest:dobre to z armią ciemności.Swoją drogą:kto by chciał, żeby go zrównywać z ziemią
tongue.gif
tongue.gif
? Pawian:mój level to 37.

S

Syndrom X

Guest
Sorry Gothi, nie chciałem ci się narażać, ale gość pytał o mój lvl.

Topór

Member
Piszesz,że nie wybiłes orków w wiosce.Otóz jest jeden najlepszy sposób:kupujesz przemiane w krwiopijce i mnostwo strzał i bełtów,potem lecisz do orkow.Ich obóz otoczony jest skałami. Wlatujesz na te skały komarkiem i ładujesz do zielonych tłusciochów z kuszy lub łuku.Najlepiej nacisnij wczesniej Caps Locka lub zacznij sie skradac, aby nie spasc z tych skał.Potem bezpiecznie teleportujesz sie.
wink.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom