jeszcze raz wytrychy...

Status
Zamknięty.

woYt

New Member
witam,
po wyrznieciu wszystkich bandytow w okolicach miasta oraz farmy onara nie moge nigdzie kupic/znalezc wytrychow, a ze wczesniej jakos sie tym nie przejmowalem to teraz nie mam ani jednego, kilka zamknietych skrzyn jest chocby w drodze do kamiennego kregu:/

nawet u thorbena nie ma...
jakies pomysly?

btw:nie bylem jeszcze w pl-zach czesci wyspy i nie wchodzilem na przelecz

pzdr

A

Anonymous

Guest
A sprawdzałeś U Fiska albo u innych kupców w Jarkhendarze???
A jak i tam nie ma to może poprostu poczekaj do kolejnego rozdziału wtedy wszyscy sobie odnawiają TOWAR i będzie.A jak ktoś ma jakieś wytrchy to kup je od niego..prześpij sie i znowu do niego przyjdz powinien mieć znów.PS: przeszukój skrzynie w jaskiniach w okolicach MIASTA KHORINIS.Tam jest sporo wytrychów.

KeNZi

Member
Jeśli jesteś w gildii złodziei, to po pokazaniu złodziejskiego gestu (uczysz sie go, po przyniesieniu pierścienia Constantina) FULL wytrychów ma sprzedający w karczmie przy morzu i handlarz rybami... jeśli już nawet tam nie ma... na dachach domów w Khorinis znajdziesz w sumie 2 mieszki z 25 SZ, miksturkę leczącą 50 PŻ, a gdzieś na którymś dachu leży też jeden wytrych, może to Cię uratuje... w razie niepowodzenia "load game" itd.... :mrgreen:...

P.S.: Zobacz też, czy w ekwipunku nie masz Lekkich Ryb - każda z nich ma w środku 3 wytrychy... pozdro!

Shaki

Member
ja tam nawet nie zbieralem wytrychów nagle otwieram ekwipunek patrze .....................................................a tam..............................59 wytrychow skąd ja je mam zastanawiam sie do dzis

wytrychy leza wszedzie

woYt

New Member
....dzieki za odzew...
juz sobie poradzilem, jeden wytrych lezal na dachu(chata obok lichwiarza), no i na moje szczescie zapomnialem o bandytach w latarni(bylem wczesniej za slaby), jeden z nich ma 3 wytrychy a w kufrze jest kolejnych 5, teraz otwieram all metoda kartkowo-save'owa:p

btw:zapomnialem wczesniej dodac, ze gram straznikiem 8)
btw2:teraz juz jestem za portalem u piratow, jak dla mnie tereny miazdza az sie chce grac!!!

dzieki jeszcze raz i pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom