Jedi Outcast (multi)

Status
Zamknięty.

Gucio

Member
No właśnie ta gierka! Ostatnio zagrywam się w nią z kumplem przez neta
biggrin.gif
Tniemy tylko na duelu, najlepszy naszym zdaniem tryb, bo:
a- tylko na miecze
b- bez mocy
c- ogólnie super
tongue.gif

Czy ktoś jeszcze gra w tą gierkę? Może byśmy sobie powalczyli tak forumowo
biggrin.gif
tongue.gif
. Tylko ktoś musiałby zrobić serwer (mocny komp potrzebny). Zachęcam was do spróbowania tej gierki,multi jest przednie!

Pozdro
cool.gif

Arsil

Member
Mi także gra przypadła do gustu. Moimi ulubionymi trybami są team death match i power duel. Sam z chęcią bym pograł, kompa mam dobrego ale servera nie idzie u mnie założyć.

Jeżeli jakiś turniej będzie z chęcią wezme udział

UbEr

Member
Też lubie grać w JK:Jedi Outcast lecz lepsza wydaje mi się JK:JA ,chociaż jedi outcast ma lepszy klimat. Ostanio gram coraz mniej bo gram w Warcrafta 3 (BNET rządzi).

Cisu

Member
Kiedyś grałem po siecie w JK:JO MP. Całkiem spoko, nigdy nie gram na moc, bo to jest bez sensu. Jakiś lamer podejdzie do ciebie, jak stoisz z wyłączonym mieczem i zacznie razić błyskawicami, albo zrzuci w przepaść gripem
dry.gif
. Ale i tak zabawa była przednia
laugh.gif
No ale później pojawiło się Jedi Academy i przeżuciłem się na to
tongue.gif
. Ale nie powiem, czasem lubię zagrać w JO, tylko że nie w MP
tongue.gif
... Podobnie jak UbEr (lol co Ty tutaj robisz, stary?
blink.gif
) też gram w Warcrafta po sieci
biggrin.gif
.

Thorus_7

New Member
Ja również grywałem w JO, ale stwierdziłem, że o niebo lepsze jest Jedi Academy i w tą gierkę właśnie pociupuje przez neta. Jakby ktoś jednak chciał zagrać w Outcasta, to z przyjemnością to zrobię, bo mam go zainstalowanego. A co do samego Jedi Academy, to jestem nawet w klanie Javasquad(gdzieś na forum jest podany link do forum Javasqad)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom