Jarkendar - Bug

Status
Zamknięty.

SithPL

New Member
Trafiłem na bardzo dziwnego Buga. Otóż po wyjściu z Jarkendaru (wykonane wszystkie główne misje i kilka pobocznych) w Khorinis u handlarzy znikneły wszystkie przedmioty, wszystkie postaci które siedziały w więzieniu wyszly z niego. Kiedy rozmawiam z Andre nie ma opcji "koniec" wiec nie idzie skończyć rozmowy :lol: Czy ktoś trafił na coś podobnego ??

Everon_92

Member
Fajny bug ;) Jeśli bug wogóle może być fajny :p Ja na nic podobnego nie trafiłem,w G2 najlepszy bug jaki miałem był taki,że jak podskoczyłem to znikało całe tło,ja nie mogłem z powrotem opaść na ziemię,w rezultacie czego Bezi wisiał w pustce.
Dzieje się tak na wszystkich savach??Spróbuj pograć na jakimś wcześniejszym save,jeszcze z Jarkendaru.Więźniowie mogli po prostu wyjść z więzienia(chyba?) tak jak Bennet.Coś mi się kojarzy że chyba w pewnym momencie cele były puste,ale nie pamiętam dobrze.Ale reszta?

SithPL

New Member
No i niestety muszę zacząć od nowa, 2 przejście Jarkendaru nic nie dało (save przed jarkendarem). nadal to samo, liczyłem, ze może sie da grać dalej, niestety nie mam opcji dialogowych w górniczej dolinie. Dołujące, ale przynajmniej mam powód żeby teraz grać magiem :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom