Nie znalazłem taiego tematu a tu jest cicho i pustka więc ja zapodam jakiś temat .
Jakby można było na statek wziąść każdego prócz tych co normalnie da się wziąść , i można było by zabrać 10 osób to kogo byście wzięli ? aha i zapomniałem jeszcze jakbyście przy barniu tych osób byli tacy jak na początku
Uzasadnijcie swój wybór
ja tak:
przedewszystkim wszyscy magowie których bym wziął uczyli by mnie kręgów
1. Xardas - nauczał by mnie czarnej magi , nekromanta zawsze się przyda
2. Lord Hagen - to wkońcu jego statek nie
, uczył by mnie walki bronią 2-r
3. Pyrokar - nauczał by mnie magi ognia
4. Mandruk - Vatrasa bym wziąść nie mógł a on był jedynym magiem ognia co ucsy Magi Wody
5. Udar - uczył by mnie posługiwania się kuszą i strzegł by statku
6. Cord - uczył by mnie walki broniami ręcznymi , przedewszytskim 1-r
7. Harad - Kowal , kuł by broń
8. Gestlach - myśliwy , wymusił bym żeby mnie nauczył posługiwania się łukiem , wkońcy myśliwi to powinni umieć dobrze
9. Albrecht - nauczyciel magi paladynów
10. Lord Andre - fajny koleś ...
PS: Jeśli uważacie że temat jest głupi to zignorujcie go , choć ja uwarzam inaczej , morzemy w nim się wymienić co by było gdyby....
Jakby można było na statek wziąść każdego prócz tych co normalnie da się wziąść , i można było by zabrać 10 osób to kogo byście wzięli ? aha i zapomniałem jeszcze jakbyście przy barniu tych osób byli tacy jak na początku
Uzasadnijcie swój wybór
ja tak:
przedewszystkim wszyscy magowie których bym wziął uczyli by mnie kręgów
1. Xardas - nauczał by mnie czarnej magi , nekromanta zawsze się przyda
2. Lord Hagen - to wkońcu jego statek nie
3. Pyrokar - nauczał by mnie magi ognia
4. Mandruk - Vatrasa bym wziąść nie mógł a on był jedynym magiem ognia co ucsy Magi Wody
5. Udar - uczył by mnie posługiwania się kuszą i strzegł by statku
6. Cord - uczył by mnie walki broniami ręcznymi , przedewszytskim 1-r
7. Harad - Kowal , kuł by broń
8. Gestlach - myśliwy , wymusił bym żeby mnie nauczył posługiwania się łukiem , wkońcy myśliwi to powinni umieć dobrze
9. Albrecht - nauczyciel magi paladynów
10. Lord Andre - fajny koleś ...
PS: Jeśli uważacie że temat jest głupi to zignorujcie go , choć ja uwarzam inaczej , morzemy w nim się wymienić co by było gdyby....