Jak Zdobyć...

Status
Zamknięty.

artistic

Member
wiem ze taki temat juz byl ale wiele sie z niego nie dowiedzialem... powiedzcie mi jak mam zdobyc sztabe czystej magicznej rudy... mam odpowiedni przepis (miecz runiczny) mam odpowiednie umiejetnosci (wykowanie broni z czystej magicznej rudy) wyzwolilem juz kopalnie w nordmarze i mam dostep do tego ich piekarnika... mam trzy tony zwyklej rudy i jakies 20 sztabek z rudy i nie mam pojecia jak zdobyc czysta magiczna rude... jak podchodze do tego piecyka i klikam to koles mi mowi "NIE" wiec co ja mam zrobic?

bredpl

Member
To zależy od szczęścia, powinieneś szukać w różnych skrzyniach i kufrach. Ja też nie wiedziałem gdzie szukać ale przypadkiem znalazłem. Trudno jest określić gdzie NAPEWNO znajdziesz sztabe czystej mgicznej rudy. :)

Pozdrawiam ;)

Prezes007

Member
jedna dostaniesz od przywudcy klanu ognia za oswobodzenie nordmaru. ja wiecej nie znalazlem wiec sobie wykulem miecz przodkow i z nim do konca lazilem

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Gram w angielskiego Gothica i mam już 6 "Magic Ore Bladk" (służy do wykucia Mistrzowskiego Miecza). Wydaje mi się że to jest właśnie te magiczne ostrze bo tak pisze na przepisie na miecz (przepis znalazłem u kowala w Ben Sala). Wystarczy chodzić tu i tam a napewno znajdziesz tego dużo :) Ja biegałem po lasach i skrzynki otwierałem i mam :p

artistic

Member
no ja tez mam tego duzo ale nie tego co trzeba... Magic Ore Bladk to sztabka magicznej rudy... ja potrzebuje sztabki CZYSTEJ magicznej rudy... narazie w skrzynkach znajduje mnustwo tych zwyklych sztabek a nie czystych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom