Jak To Bedzie Wygladalo?

Status
Zamknięty.

KondZ

New Member
Wszystko ladnie pieknie ale jak to bedzie wygladalo?? Czy postac robimy sami czy wybieramy sposrod postaci z Gothic??. Gdzie zaczynamy rozgrywke??

daria

Szejn
Weteran
Mysle, ze chodzi Ci teraz o Gothic Mp tak??A jezeli tak to nie ten dzial... http://gothic.org.pl/forum/index.php?showforum=48 - Zapytaj tutaj albo napisz PW do usera o nicku Zigoz, on Ci pomoze w tej sprawie.
Ale ja mysle, ze gramy dalej tym samym graczem, czyli Bezim, a rozgrywke zaczynamy (chyba) tam gdzie normalna gre np. grasz w Gothic I MP to zaczynasz tam gdzie zaczynales Gothic'a I, podobnie jest z dwojka(ale najpierw wyjdzie czesc pierwsza Mp, a potem dopiero II).Nie jestem tego taka pewna, wiec mowie zapytaj tgo usera - Zigoz'a lub napisz w inny dziale, albo masz 3 mozliwosc - popros admina o przeniesienie tematu...

Pozdrawiam, xdx

halek

Member
Czytałem co nieco i było wyraźnie napisane, że będzie można wybrać sobie postać spośród ludzi lub orków. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie, bo ile można ciągle grać Bezisławem. Również polecam najpierw przeszukać tematy, a później zakładać nowe ;).

KondZ

New Member
Tu sie zgodze. Ciagle granie Bezim zaczyna byc nudne. Gracz powinien stworzyc wlasna postac, szkolic ja i trenowac. A questy tez beda??

halek

Member
Odsyłam do tego tematu Tam naprawdę wszystko pisze. Jeśli czegoś nie znajdziesz przeszukaj cały dział, aż tak wiele tematów tam nie ma.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom