Noc Kruka jest wmontowany w gothica 2. Będzie trzeba zaczońć od nowa w wierzy Xardasa. Tylko będzie wszystkiego więcej nowe obozy, teren, przedmioty i zmieniona fabuła.
Ogólnie będzie to tak: nowe postacie, tereny, potwory, czary (yay!), bronie itp... Za to fabuła będzie odbiegała od fabuły G2, czyli można będzie ukończyć G2: Noc Kruka i G2 za jednym razem!
Do gry będzie dodatkowo wplątane coś o magach wody, będzie kilka nowych broni, pierścieni itp. Będziesz mógł zostać piratem, bandytą lub magiem wody :lol:
JA SŁYSZAŁEM... że świat będzie ten sam +dodatkowe lokacje, zadania itp... Niestety tylko słyszałem (a raczej czytałem na gry-online) więc nie jestem tego pewien....
Czyli nie będzie możliwości grania postacią wychodowaną w 2 tylko zaczniemy od początku ???? Nie macie może bliższych informacji jakie to będa nowe lokacje ?
A czy w Nocy Kruka będzie się kontynuowało grę starą postacią (czyt. już przez nas wypasioną), czy będzie trzeba grać od początku, aby zobaczyć nowe cele i wątki???
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.