Jak to będzie?

Status
Zamknięty.

Maximus

Member
nie mam jeszcze "nocy kruka" ale tak się zastanawiam...
czy ten dodatek jest osobną grą czy przedłużeniem do Gothica 2 (tak jak np. w Diablo 2)?

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Zajrzyja na www.gry-online.pl Poszukaj tam G2, powinno znaleźć też strony związabe z G2 oraz linki do nich. I tam MUSI być o Nocy Kruka! Sprawdziałem! :D

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Jutro sam mogę zajrzeć i zamieszczę to na forum by wszyscy już wiedzieli. :D Dizisaj już nie zdążę...

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Noc Kruka jest wmontowany w gothica 2. Będzie trzeba zaczońć od nowa w wierzy Xardasa. Tylko będzie wszystkiego więcej nowe obozy, teren, przedmioty i zmieniona fabuła.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Ogólnie będzie to tak: nowe postacie, tereny, potwory, czary (yay!), bronie itp... Za to fabuła będzie odbiegała od fabuły G2, czyli można będzie ukończyć G2: Noc Kruka i G2 za jednym razem!

PS. Przynajmniej ja tak uważam... :p

Maximus

Member
czyli cele też będą inne? tzn. nie będzie trzeba płynać do Irdorath czy walczyć ze smokami?

Alandil

Weteran
Weteran
Do gry będzie dodatkowo wplątane coś o magach wody, będzie kilka nowych broni, pierścieni itp. Będziesz mógł zostać piratem, bandytą lub magiem wody :lol:

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Wszsytko co było w G2 będzie + to co w noc kruka. Czyli smoki będą i wyspa irdorath dodatkowo fabuła będzie wzbogacona o magów wody itd.

Maximus

Member
eee to spox :) fajna sprawa, może już niedługo załatwię płytkę :wink: a nie wiecie może jakie będą te nowe postacie (oprócz maga wody)?

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Coś kojarzę (chyba gdsieś o tym słyszałem/czytałem), ale niestety nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. :(

PS. Rany! Co za formalność... :p

Alandil

Weteran
Weteran
Będziesz mógł dodatkowo( poza Magiem Ognia, Paladynem, Łowcą Smoków) zostać Piratem, Bandytą i Magiem Wody.

Maximus

Member
yhm... nic mi nie mówią te imiona bo nie grałem w Gothica 1 :(
tzn. zrobiłem pare poziomów ale zajawiłem sie na G2 :) ale dzięki za link

RaVeN

Admin Site
Weteran
Akcja

A czy akcja będzie to czyła się po dworze Irdorat ? Znaczy czy zagramy dalej ??? czy to bedzie tak jakby nowy Gothic 2 z lepszymi misjami ??

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
JA SŁYSZAŁEM... że świat będzie ten sam +dodatkowe lokacje, zadania itp... Niestety tylko słyszałem (a raczej czytałem na gry-online) więc nie jestem tego pewien....

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Gra sie zacznie w wierzy Xardasa jak Gothic 2. Tylko będzie wszystkiego więcej.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Nowe lokacje

Czyli nie będzie możliwości grania postacią wychodowaną w 2 tylko zaczniemy od początku ???? Nie macie może bliższych informacji jakie to będa nowe lokacje ?

Vampek

Weteran
Weteran
A czy w Nocy Kruka będzie się kontynuowało grę starą postacią (czyt. już przez nas wypasioną), czy będzie trzeba grać od początku, aby zobaczyć nowe cele i wątki???

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom