Jak Przejść Przez Most

Status
Zamknięty.

alionik

Member
mam pytanie jak się idzie do domu strażników umarłych (tych z zombie) to przed wejściem jak się idzie drogą koło polnych pełzaczy jest zawalony most do ruin.są tam rośliny, kamienni strażnicy i magiczny łuk.jednakże aby się tam dostać trzeba użyć kodów.moje pytanie brzmi czy można się tam dostać bez użycia kodów, bo chyba głupio było by robić obszar z roślinami i magicznym łukiem do którego nie można się dostać?

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Ja tam po kilkakrotnym próbowaniu się dostałem. Gorzej jak się stąd chcesz wydostać, męczyłem się z pół godziny jak stamtąd wyjść. I po którymś skoku udało mi się wskoczyć na półkę skalną. Pomocna jest akrobatyka,łatwiej dzięki niej się tam dostaniesz.

luke22

Member
Jak nie możesz tam doskoczyć to jest inna droga którą akurat dzisiaj odkryłem. Jak jesteś przy teleportach to idź do chaty z Williamem, skręć w prawo i idź wzdłuż tej długiej skały aż spotkasz chatke z brzytwiakiem, zabij go i mniej więcej w tym miejscu powinieneś móc wspiąć się na tą długą skałę. Idź po niej a kiedy zobaczysz twoje upragnione miejsce skręć w lewo na tej skale i idź aż dojdziesz nad tą wysepkę i zeskocz. Stracisz 1/2 hp ale będziesz na miejscu bez wielokrotnych prób przeskoczenia. Aby wrócić kup wcześniej od Ignaza zwój przemiany w topielca (możesz próbować też innymi zwierzętami albo bohaterem jak chcesz, w każdym razie topielec jest wypróbowany) i użyj go poczym przeskocz przepaść, najlepiej chyba z jednej połowy mostu na drugą. Mam nadzieje że pomogłem

daria

Szejn
Weteran
najlepszym i najłatwiejszym sposobem przeskoczenia przez most jest wypicie 'szybkiego śledzia' (mikstura szybkości pewnie też) i z biegu spokojnie i z dużym zapasem odległości można owy most przeskoczyć.

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom