Już ładnych parę lat jestem użytkownikiem internetu tak jak większość z obecnych na forum użytkowników.
Ciekawym jest to, ze na początku internet traktowałem jako morze istnych nowości.
Szał i nieprzebrane możliwości wyboru/surfowania gdzie się chce jak się chce.
Zastanawiam się, czy zauważacie fakt, iż po dłuższym czasie korzystania z internetu wpadamy w pętle tych samych miejsc.
Z reguły po tych kilku latach moje serfowanie po internecie tak naprawdę sprowadza się do:
-GUp
-Sprawdzenia poczty
-Wejścia na Gazeta.pl
-Amorionu
-NK
-youtube
-forum mojego roku
no i czasami w zależności czego potrzebuję jakiejś alternatywnej strony.
Chodzi o to, że tak naprawdę z czasem ograniczamy się do odwiedzania raptem kilku stron i tak naprawdę cała globalna sieć nie jest nam wcale tak niezbędna.
Czy tez zauważacie w swojej styczności z netem taki nawyk. Macie swoje ulubione strony i tak naprawdę wchodzenie do sieci ogranicza się tylko do nich.
Tak poza tym co macie w nawyku internet was nudzi czy nie ?
co o tym myślicie ? Liczę na ciekawe opinie do dyskusji.
Ciekawym jest to, ze na początku internet traktowałem jako morze istnych nowości.
Szał i nieprzebrane możliwości wyboru/surfowania gdzie się chce jak się chce.
Zastanawiam się, czy zauważacie fakt, iż po dłuższym czasie korzystania z internetu wpadamy w pętle tych samych miejsc.
Z reguły po tych kilku latach moje serfowanie po internecie tak naprawdę sprowadza się do:
-GUp
-Sprawdzenia poczty
-Wejścia na Gazeta.pl
-Amorionu
-NK
-youtube
-forum mojego roku
no i czasami w zależności czego potrzebuję jakiejś alternatywnej strony.
Chodzi o to, że tak naprawdę z czasem ograniczamy się do odwiedzania raptem kilku stron i tak naprawdę cała globalna sieć nie jest nam wcale tak niezbędna.
Czy tez zauważacie w swojej styczności z netem taki nawyk. Macie swoje ulubione strony i tak naprawdę wchodzenie do sieci ogranicza się tylko do nich.
Tak poza tym co macie w nawyku internet was nudzi czy nie ?
co o tym myślicie ? Liczę na ciekawe opinie do dyskusji.