Inextremo Modyfikacje

Cold4z

New Member
Witam!

Otóż moi drodzy Państwo, pomyślałem sobie że odblokuje sobie In Extremo w oryginalnych skryptach. Wykorzystałem oryginalne ponieważ te tłumaczone zawierają parę poważnych niedociągnięć. Jak już mówiłem przy okazji zmodowania paru innych rzeczy postanowiłem odblokować in extremo. Wszystko ładnie, pięknie, postacie pojawiają się i grają ale gdy przychodzi rozdział 3 NIE ZNIKAJĄ. Postacie muszą zniknąć ponieważ w dalszych rozdziałach powodują walki ze strażnikami i kopaczami. Czy wie ktoś dlaczego nie działa funkcja B_KillInExtremo(). Linijkę dopisałem zgodnie ze wzorem z pliku B_Kapitelwechsel.d, do mojego oryginalnego odpowiednika o tej samej nazwie. Pliki z postaciami i funkcją tworzenia zespołu różnią się w oryginalnych skryptach tylko nazwami np zamiast B_InExtremo.d jest B_InsertInExtremo.d. NIE WPŁYWA TO NA DZIAŁANIE TEGO SKRYPTU JEŻELI CHODZI O TWORZENIE SIĘ POSTACI W DRUGIM ROZDZIALE, ANI PRZERWANIEM ICH PIOSENKI W TRZECIM, TE RZECZY DZIAŁAJĄ ! Jedyny problem to to iż postacie nie znikają w ROZDZIALE 3.

Proszę was o pomoc.

Do góry Bottom