"in Extremo"

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
No więc gram sobie w Gothica i nagle zagaduje do mnie kopacz(ten, który stoi obok diego)i mówi, że są
tu właśnie "IN EXTREMO". Byłem na koncercie. Ale ja grałem w MT, i mam pytanie czy to jest tylko w MT??.
Nigdy jeszcze nie widziałem czegoś takiego xD.

Franklin

Member
Tak, ta scena jest w MT.
Miała być też w oryginalnej wersji, ale z jakiś przyczyn się tam nie znalazła. Słyszałem, że można ją jakoś "wyciągnąć" i właśnie twórcy Mrocznych Tajemnic ją wydłubali na wierzch.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Tak sie troche zdziwiłem, bo był nomalny dubbing z orginalnego G1.
Ta scenka jest super, powiedzcie czy nie ma może kodu na stroje tych "koncercistów"??

V

Vergil

Guest
Niestety, oni nie mają żadnych stroi, tzn. są skinem czyli tak jak te łachy beziego na początku. I na Gothic UP były kody na członkółw IN EXTREMO i ich announcera. Poszukaj w dziale Gothic Problemy lub O grze, napewno tam będzie.
[EDIT]
InExtremo_DrPymonte
InExtremo_TheFlail
InExtremo_ThomasTheForger
InExtremo_Unicorn
InExtremo_YellowPfeiffer
InExtremo_Lutter
InExtremo_Flex
IE_397_Announcer
Charlotte
IEFan1
IEFan2
IEFan3
IEFan4

Wpisz wszystkie te kody w 1 rozdziale, byle gdzie, nie ważne gdzie są postacie. W 2 rozdziale będą w SO na trasie koncertowej ;P
Pozdro

aztek

New Member
Bzdura, czasem niezłą herezję głosicie :D
In Extremo jest w drugim rozdziale, zanim pójdziemy do Y'beriona.
Udajemy się do starego obozu... I są!

Ale... musi być spełniony jeden warunek. Musisz grać z kodami :p
O ile dobrze pamiętam wystarczy sam Marvin.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja grałem bez Marvina, nie jestem cheaterem.

V

Vergil

Guest
Lol. W Gothic MT In Extremo są w obozie bez potrzeby używania kodów. W zwykłym Gothicu TRZEBA użyć kodów, aby się pojawili i śpiewali. Nic chcesz IE w podstawce- nie wpisuj kodów i kropka.

Dzyl

El Principe
A jaki jest kod na in extreme ? kiedys jak bede grac w gothica 1 to ich zobacze sobie xD I poslucham jak śpiewają, może być ciekawie.Śpiew w gothicu... xD

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wiesz co Dzyl, chyba w zwykłym G1 nie ma IN EXTREMO, ja grałem kilka razy na marvinie i nigdy nie było.

Do góry Bottom